Το τέλειο δώρο για τους συναδέλφους σου βάσει ζωδίου

16.12.2013
Μέρες που είναι έχεις αποφασίσει να κάνει το κατιτίς σου δώρο στον συνάδελφο ή την συνάδελφο και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Κάτι προσωπικό, ρούχο ή κάτι για το σπίτι; Βρες το τέλειο δώρο για τους συνάδελφος σου αλλά πρώτα ρώτησε το ζώδιο τους!

Κριός: σίγουρα έχεις ακούσει να το λέει η συνάδελφος: “ θέλω μια τσάντα μαύρη” ή “ αυτό το κολιέ θα πω στον άντρα μου να μου κάνει δώρο”. Το Κριαράκι σίγουρα σου έχει πει τι θέλει για δώρο κάποια στιγμή. Μια κάρτα δώρου με κάποια χρήματα για να κάνει ο,τι θέλει το δώρο σου είναι ο,τι πρέπει αν δεν ξέρεις τι να πάρεις.

Ταύρος: το καλό γούστο είναι αυτό που έχει αξία για τον Ταύρο και επειδή οι αισθήσεις του είναι στο επίκεντρο κανείς στο γραφείο δεν θα εκτιμούσε περισσότερο από τον Ταύρο συνάδελφο-είτε είναι άντρας ή γυναίκα- ένα καλάθι με ένα καλό κρασί και γλυκά!

Δίδυμοι: ένα γκατζετάκι που είναι ικανό να κρατήσει σε εγρήγορση το μυαλό τους ή ένα καλό βιβλίο είναι πάντα ένα καλό δώρο για τον/την συνάδελφο που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων!

Καρκίνος: ένα διακοσμητικό κουτί για να αποθηκεύσει γράμματα και κάρτες από τις γιορτές ή κάτι για το σπίτι είναι ο,τι πρέπει για τον ευαίσθητο και σπιτόγατο Καρκίνο τώρα τις γιορτές.

Λέων: λατρεύει την πολυτέλεια και την κομψότητα αλλά κυρίως την περιποίηση του εαυτού του/της. Ένα ολοήμερο σπα είναι το ιδανικό δώρο για την συνάδελφο που ανήκει στο ζώδιο ενώ αν είναι άντρας ένα άρωμα είναι αυτό που ψάχνεις.

Παρθένος: ένα χρήσιμο δώρο όπως κάτι για την κουζίνα αν είναι γυναίκα ή κάποιο αξεσουάρ για το αυτοκίνητο είναι δώρα που θα ικανοποιήσουν τον πρακτικό και τελειομανή Παρθένο!

Ζυγός: το ιδιαίτερο γούστο και ενδιαφέρον του Ζυγού στις πολιτιστικές δραστηριότητες κάνουν ένα πάσο σε κάποιο μουσείο το ιδανικό δώρο για τις γιορτές.

Σκορπιός: αν προσπαθείς να τον/την πείσεις να σου πει τι θέλει σαν δώρο μην περιμένεις να το κάνει. Η μυστικοπάθεια του συναδέλφου που ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε βάλει να αποκωδικοποιήσεις τις ανάγκες του αλλά μείνε σε αυτά που ξέρεις πως του αρέσουν.

Τοξότης: οι συνάδελφοι σου που ανήκουν στο ζώδιο λατρεύουν τα ταξίδια- και σε ποιον δεν αρέσουν- και σίγουρα ένα ταξιδιωτικό βιβλίο είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις.

Αιγόκερως: ένα πρακτικό και χρήσιμο δώρο είναι ιδανικό για τις μέρες των γιορτών και ειδικά αν ικανοποιεί τον ουρανίσκο του είναι σούπερ. Ένα κουτί μελομακάρονα ή κουραμπιέδες, ένα καλό κρασί είναι τα ιδανικά δώρα!

Υδροχόος: σε γενικές γραμμές έχουν μια λατρεία στην τεχνολογία οπότε μια ωραία θήκη για το κινητό είναι μια καλή λύση. Κάτι καινούργιο όμως που τώρα βγήκε στην αγορά θα τον/την εκπλήξει ευχάριστα!

Ιχθείς: ένα cd με την αγαπημένη του/της μουσική είναι ένα δώρο υλικής αλλά κυρίως συναισθηματικής αξίας που θα ενθουσιάσει!