Ο Ερμής στον Καρκίνο σού παίρνει τα μυαλά

30.05.2014
Καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας κάνει βόλτες στα νερά του Καρκίνου, η ικανότητα μας να σκεφτούμε αλλά και να μιλήσουμε ξεκάθαρα μπερδεύεται κάπως. Ψυχολογικά είσαι... “κάπως” αυτό το διάστημα και οι λέξεις βγαίνουν σαν χείμαρρος από το στοματάκι σου. Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου ήδη από τις 29 Μαϊου φέρνει αλλαγές, ενώ μπαίνει σε ανάδρομη τροχιά από τις 7 Ιουνίου, στις 17 του μήνα γυρίζει στους Διδύμους και είναι ανάδρομος εκεί μέχρι την πρώτη μέρα του Ιουλίου.

Αυτές τις ημέρες με τον πλανήτη της επικοινωνίας στον ΚΑρκίνο, οι σκέψεις σου φιλτράρονται πρώτα συναισθηματικά. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως το “φίλτρο” αυτό συνδέεται με παλιότερες εμπειρίες σου που σχετίζονται με την οικογένεια και τις πιο στενές συναισθηματικές σου σχέσεις και είναι η φωνή της λογικής σου τώρα.

Λάθη του παρελθόντος καλό είναι να μην ξαναγίνονται και για τον λόγο αυτό καλά θα κάνεις να περιμένεις να ακούσεις την άλλη άποψη ολοκληρωμένη πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Ειδικά όταν σκέφτεσαι επαγγελματικά θέματα θα πρέπει να σκεφτείς απόλυτα λογικά και με σύνεση και δεν πρέπει να αφήσεις το συναίσθημα να σε επηρεάσει.

Τα ...”επίπεδα” ευαισθησίας αυτό το διάστημα είναι στα ύψη και έτσι πιάνουμε πουλιά στον αέρα όταν πρόκειται για τα συναισθήματα των γύρω μας. Αν κάποιος δικός σου άνθρωπος ζητήσει την βοήθεια σου σχετικά με ένα θέμα συναισθηματικής φύσεως, μπορεί να λειτουργήσεις με βάση αυτά που σου λέει η διαίσθηση σου, θα ήταν όμως σωστό να εξετάσεις και τα λογικά στοιχεία πριν πεις την γνώμη σου. Δυστυχώς τα συναισθήματα και η διαίσθηση δεν έχουν καθόλου λογική και εσύ πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή.

Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που είναι καθοριστικές για την ζωή σου αυτές τις μέρες μιας και δεν αποκλείεται να βασιστείς πολύ στο συναίσθημα και τελικά να μην πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή και το μέλλον σου.

Εξάλλου οι μέρες που ακολουθούν με τον ανάδρομο Ερμή θα έχουν και αυτές τις δυσκολίς τους από πλευράς επικοινωνίας και συννενόησης και καλό είναι αυτές τις μέρες να κρατήσεις τους τόνους όσο πιο χαμηλά μπορείς!

Επιμέλεια: Ε.Α.