Το ερωτικό ωροσκόπιο του καλοκαιριού (Μέρος Β')

23.06.2014
Ναι σίγουρα θα είναι ένα καυτό ερωτικό καλοκαίρι! Το καλοκαιράκι η διάθεση σου αλλάζει, το κέφι σου είναι στα ύψη και φυσικά προσελκύεις πολλούς ανθρώπους γύρω σου!

Παρακάτω θα μάθεις τα πάντα για το ερωτικό ωροσκόπιο του καλοκαιριού ανάλογα με το ζώδιο σου για να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη!

Ζυγός: μέχρι τις 25 Ιουλίου είναι ένα καλό διάστημα για να «κυνηγήσεις» την σχέση που πάντα ήθελες. Ο σύντροφος σου θα εκπλαγεί ευχάριστα με τις πρωτοβουλίες που θα πάρει στα ερωτικά σου αν είσαι σε μια σχέση. Με την Πανσέληνο στις 10 Αυγούστου αν δεις πως η σχέση που έχεις δεν οδηγεί πουθενά δεν αποκλείεται να χωρίσεις φιλικά και να προχωρήσεις στο να βρεις αυτό που θα σε γεμίσει πραγματικά.

Σκορπιός: αυτό το καλοκαίρι γενικά επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου που σε «καίνε» και πετυχαίνεις πολλά σε αυτόν τον τομέα χωρίς να πλήττεται η ερωτική σου ζωή. Στις 25 Ιουλίου ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου. Στο διάστημα αυτό θα έχεις αντοχές αλλά και άφθονο sex appeal. Χρησιμοποίησε τα και θα δεις τις ερωτικές σου φαντασιώσεις να γίνονται πραγματικότητα!

Τοξότης: στην αρχή του καλοκαιριού μπορεί να νιώσεις πως δεν ξέρεις που πηγαίνει η σχέση σου ή απλά να μπλέξεις σε μια κατάσταση που είναι κάπως μπερδεμένη. Μετά την πρώτη Ιουλίου, το τοπίο ξεκαθαρίζει στα αισθηματικά σου και ξεκαθαρίζεις τυχόν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη ένας απροσδόκητος έρωτας θα εμφανιστεί στις αρχές Αυγούστου ενώ αν έχεις σχέση δεν αποκλείεται εσύ ή ο σύντροφος σου να ζητήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στην σχέση.

Αιγόκερως: η Πανσέληνος στο ζώδιο σου στις 12 Ιουλίου σε βάζει να δεις ποια είναι τα πραγματικά θέματα μέσα στην σχέση σου (αν υπάρχουν). Αν νιώθεις πως οι συναισθηματικές σου ανάγκες δεν καλύπτονται τότε, ίσως πρέπει να σκεφτείς τι ζητάς εσύ από τον άνθρωπο σου και όχι τι μπορεί να σου δώσει εκείνος. Από τις 18 Ιουλίου μέχρι τις 12 Αυγούστου με την Αφροδίτη στον τομέα της συντροφικότητας σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για να συνδεθείς βαθιά με το αγόρι σου.

Υδροχόος: νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνει ο σύντροφος σου ή μήπως γενικά υπάρχει ένα επικοινωνιακό κενό μεταξύ σας; Μήπως απλά «γυρίζει» κάποιο παλιότερο αίσθημα στο μυαλό σου; Μετά την πρώτη Ιουλίου έχεις την διαύγεια που χρειάζεσαι για να πάρεις την σωστή απόφαση στα αισθηματικά σου. Αν είσαι σε σχέση και είσαι ικανοποιημένη τότε μετά τις 16 Ιουλίου θα γίνει ακόμη καλύτερη!

Ιχθείς: ο Δίας ο πλανήτης της αφθονίας συνεχίζει την βόλτα του στον τομέα των αισθηματικών σου μέχρι τις 16 Ιουλίου ενώ μια πολλά υποσχόμενη Νέα Σελήνη επηρεάζει την… ευχαρίστηση σου στις 27 Ιουνίου. Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να βρεις τον έρωτα φέτος το καλοκαίρι αν είσαι μόνη σου!

Διάβασε εδώ το πρώτο μέρος!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη