Ιούλιος: πιο καυτός ερωτικός μήνας... πεθαίνεις

14.07.2014
Ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού είναι και σούπερ καυτός ερωτικά! Στις 12 του μήνα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σου ενώ η Νέα Σελήνη στις 26 δεν θα σε απογοητεύσει! Τα καλύτερα έρχονται και παρακάτω θα διαβάσεις όλα όσα θέλεις για τα ερωτικά σου!

Κριός: Ο Ιούλιος έρχεται να σε κάνει πιο χαρούμενη στον αισθηματικό τομέα, αφού και οι απογοητεύσεις που μπορεί να ένιωσες μέχρι τώρα μάλλον σε περισσότερη αυτογνωσία θα σε οδηγήσουν. Πιο συνειδητοποιημένη, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση ή το γάμο σου. Η παρουσία του Δία στον Λέοντα μπορεί να κάνει τη σχέση σου με το άλλο σου μισό πιο βαθιά και να σε ωθήσει στην απόφαση να αποκτήσεις ένα παιδί ή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση μαζί με τον καλό σου. Οσο για τους αδέσμευτους, η παρουσία του Δία στον τομέα του έρωτα και των φλερτ από τις 16/7/14 μέχρι τις 11/8/15 δεν αφήνει άλλα περιθώρια μοναξιάς, αφού θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για νέες και αξιόλογες γνωριμίες!

Ταύρος: Μήνες σαν τον Ιούλιο δεν θα βρείς μέσα στο καλοκαίρι, σε ό,τι αφορά την άνεση κινήσεων, τον ελεύθερο χρόνο και την εύνοια στα αισθηματικά, γι' αυτό καλό είναι να τον εκμεταλλευτείς στο έπακρο ώστε να τονώσεις το γάμο ή τη σχέση σου. Κάνε όνειρα με το σύντροφό σου, ταξίδεψε, ακόμα και στο εξωτερικό, πήγαινε εκδρομές. Πιθανόν μόνο το τελευταίο πενθήμερο, με τον Αρη στον Σκορπιό, θα μπορούσε να ταράξει τη γαλήνια ατμόσφαιρα! Η Αφροδίτη, στους Διδύμους αρχικά και στον Καρκίνο στο υπόλοιπο του μήνα, από τις 18 δείχνει ότι μπορεί να υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον σε ένα ταξίδι, μια εκδρομή, σε εξόδους για διασκέδαση.

Δίδυμοι: Με σθεναρή υποστήριξη από τον πλανήτη που στην αστρολογία συμβολίζει τις σχέσεις, τον έρωτα και τον γάμο, την Αφροδίτη, η οποία παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι τις 18/7, και τον Αρη από τον Ζυγό, οι προοπτικές του Ιουλίου είναι εξαιρετικά καλές, τουλάχιστον για τα αισθηματικά σου. Πράγματι, το διάστημα μέχρι τις 18 είναι το πιο γλυκό και ανέφελο για την προσωπική σου ζωή, και μπορείς με τη βοήθεια της Αφροδίτης στο ζώδιό σου να κάνεις θαύματα για να ανανεώσεις τη σχέση σου.

Καρκίνος: Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των εύκολων παρεξηγήσεων, ιδιαίτερα όσον αφορά τις συνεργασίες και τις συγγενικές σχέσεις σου. Παρόλο που διαθέτεις ψυχραιμία, οπότε συνήθως διαχειρίζεσαι αρκετά καλά ό,τι δυσάρεστο συμβαίνει στο περιβάλλον σου, την περίοδο αυτή θα γίνετε πιο ευάλωτη εξαιτίας της επιρροής της Πανσελήνου που γίνεται στις 12. Με αφορμή αυτή, εκτός από τις προσωπικές σχέσεις σου, οι οποίες θα διαταραχτούν, καλείσαι να προσέξεις τη συμπεριφορά σου στο περιβάλλον όπου κινείσαι, στις οικονομικές συναλλαγές σου και όσον αφορά τις προθέσεις κάποιων.

Λέων: Αν κάποιοι πρέπει να προσέχουν τις σχέσεις τους αυτόν το μήνα, αυτοί είστε εσείς. Θα δοκιμαστείς αρκετά, κάτι στο οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο και η κλονισμένη κρίση σου. Αρκετά συχνά η συμπεριφορά κάποιων θα σε αιφνιδιάζει, κι εδώ θα πρέπει να φανείς ψύχραιμη και να μη βιάζεσαι να αντιδράσεις. Κατηγορίες, ψέματα και συκοφαντίες απειλούν να σε βλάψουν. Πρέπει λοιπόν να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, αποφεύγοντας να παρασυρθείς από το ρεύμα θυμού ή και φόβου μέσα σου.

Παρθένος: Πάντα σε μεταβατικές περιόδους οι σχέσεις σας βραχυκυκλώνονται. Τη φορά αυτή η πανσέληνος στις 12 θα αποκαλύψει μια ευαισθησία πρακτικής υφής και κυρίως περισσότερες δυσκολίες στις σχέσεις σου με άτομα με τα οποία μοιράζεσαι συμφέροντα ή από τα οποία είσαι εξαρτημένη οικονομικά. Ακόμα και να θυμώσεις, μην πάρεις τελεσίδικες και σπασμωδικές αποφάσεις. Θα ήταν λάθος σου να αρχίσεις πόλεμο. Μέσα στις εντάσεις, τα άτομα για τα οποία νοιάζεσαι δεν φαίνεται να σε κατανοούν όσο το χρειάζεσαι. Βέβαια, κάποια κρίση ή κάποια ρήξη, αν συμβεί, θα συμβεί γιατί θα είναι αναπόφευκτη. Ισως γιατί πίσω από αυτή την κρίση ορίζεται το τέλος μιας σχέσης ή μιας συναλλαγής.

Ζυγός: Από τον Δεκέμβριο και μετά άρχισαν να φαίνονται κάπως πιο έντονα οι αδυναμίες και οι ελλείψεις που πιθανόν υπάρχουν στο γάμο ή στη σχέση σου. Αυξήθηκαν οι ανάγκες σου επειδή άλλαξαν οι συνθήκες στην εργασία σου; Πιθανόν να συνέβη κάτι που σε ανάγκασε να αναθεωρήσεις απόψεις και τον τρόπο ζωής σου γενικότερα. Διόλου απίθανο, από την άλλη, από τον Δεκέμβριο και μέχρι τώρα να ήταν οι ανάγκες, οι ανασφάλειες, οι διαφορετικές επιθυμίες και επιδιώξεις του συντρόφου σου που άλλαξαν το χάρτη των αισθηματικών σου.

Σκορπιός: Αν εξαιρέσουμε την επιβαρυντική επίδραση του Κρόνου -δυσκολίες, εμπόδια και προβλήματα που ξεπερνούν την καθημερινότητα- το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό δεν είναι εχθρικό για σένα αυτόν τον καιρό. Μάλιστα, οι ημέρες έως τις 25 περίπου μπορούν να θεωρηθούν μέτριες, καλές ή πολύ καλές.

Τοξότης: Η Αφροδίτη, που έως και τις 17 Ιουλίου θα σχηματίζει αντίθεση με το ζώδιό σου, μπορεί να εντείνει την επιθυμία για προσοχή και αγάπη και να σε κάνει επιρρεπή στις εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων, οπότε και στην απάτη, την αυταπάτη, το συναισθηματικό μπέρδεμα, την ασυνεννοησία. Πρέπει να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει.

Αιγόκερως: Έλλειψη κατανόησης; Ενα τρίτο πρόσωπο; Ο,τι και να 'ναι, δεν σου επιτρέπει τελευταία να ζήσεις ήρεμα και να χαρείς τα θετικά. Ο,τι κι αν είναι αυτό που επεμβαίνει επιβαρυντικά, τόσο στο γάμο, στην αισθηματική σχέση σου όσο και σε άλλες, σημαντικές σχέσεις, συγγενικές, επαγγελματικές ή φιλικές, θα φανεί έως τις 26 Ιουλίου. Από την άλλη, το σεξ, που για μερικούς από σας έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο έως τώρα, θα πάρει σταδιακά, από το τέλος του Ιουλίου και μετά, πιο σωστή θέση στη ζωή σου.

Υδροχόος: Από τις 24 Ιουνίου η Αφροδίτη σχηματίζει ευνοϊκό τρίγωνο με το ζώδιό σου από τους Διδύμους. Στην εξυπηρετική αυτή θέση για το γάμο, την αισθηματική σχέση σου αλλά και τις σχέσεις σου γενικότερα θα βρίσκεται μέχρι τις 17 Ιουλίου, αλλά ευτυχώς και αργότερα από τον Καρκίνο δεν «στραβώνει». Ορισμένοι ίσως μπορεί να κάνετε κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία που να σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας, ή κάποιο άτομο από το χώρο της δουλειάς σας να βοηθήσει στα ερωτικά σας.

Ιχθείς: Ασυνεννοησία; Οικονομικά προβλήματα που επιβαρύνουν την αισθηματική σου ζωή; Ίσως και ανία, που κάνει κάποιον από τους δυο σας- εσένα ή το σύντροφό σου- να αναζητάει την απόδραση. Ολα παίζουν από τις 24 Ιουνίου και μέχρι τις 18 Ιουλίου. Μάλιστα, οι σχετικά πρόσφατες γνωριμίες και σχέσεις μάλλον θα δώσουν εξετάσεις επιβίωσης κατά το παραπάνω διάστημα.