Ετοιμάσου για "άγριες" ερωτικές καταστάσεις με τον Άρη στον Τοξότη

11.09.2014
Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης και συμβολίζει την “επιθετικότητα” και είναι ο κυβερνήτης του δυναμικού Κριού αλλά και του αισθησιακού Σκορπιού, που αυτό το διάστημα σε στέλνει με άγριες διαθέσεις στο κρεβάτι!

Στις 13 του μήνα λοιπόν, ο Άρης αφήνει τον Σκορπιό και ξεκινάει μια νέα περιπέτεια στον Τοξότη και το μόνο σίγουρο είναι πως το διάστημα που ακολουθεί - για τις επόμενες δηλαδή 6 εβδομάδες- θα ανακαλύψεις νέες πτυχές τις συναισθηματικής και σεξουαλικής σου ζωής.

Αυτή είναι η πιο κατάλληλη εποχή φέτος για να είσαι όσο πιο ανοιχτόμυαλη μπορείς αλλά και να εξερευνήσεις και να πειραματιστείς σε πολλούς τομείς αλλά κυρίως στον ερωτικό τομέα. Ο Τοξότης είναι ένα πολύ αθλητικό ζώδιο και μπορείς να δεις την λίμπιντο σου να εκτοξεύεται στο κρεβάτι και να μην έχεις καμία ανάγκη ούτε καν το γυμναστήριο αλλά να γίνεις ειδική στην γυμναστική στο κρεβάτι και μάλιστα σε εντατικό πρόγραμμα!

Αν σε γενικές γραμμές είσαι ντροπαλή και δεν μπορείς να κάνεις κουβέντα με τον σύντροφο σου για το τι θέλει στο κρεβάτι, τώρα έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να εξερευνήσεις τον αγαπημένο σου μιας και είναι πολύ πιθανό και εκείνος να έχεις την για διάθεση για εξερευνήσεις. Αν εσύ ή ο σύντροφος σου ανήκετε σε κάποιο από τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) θα αισθανθείς ακόμη πιο έντονα την επιρροή. Πρόσεξε μόνο μην παραείσαι καυτή!

Aυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να κάνεις έρωτα σε νέα μέρη μιας και η ταξιδιάρικη διάθεση του Τοξότη σε βάζει στο ανάλογο μουντ. Μια απόδραση το σαββατοκύριακο με τον αγαπημένο σου σε ένα νέο μέρος θα ξαναφουντώσει την φλόγα του έρωτα σας και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα για να ζήσεις αξέχαστες στιγμές πάθους!

Επιμέλεια: Ε.Α.