Ερωτική αστρολογία: αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί πλανήτες για τα ερωτικά μας

13.02.2016
Πάντα όταν διαβάζουμε τα ζώδια αυτό που μας ενδιαφέρει ίσως λίγο περισσότερο, είναι τα ερωτικά μας και οι προσωπικές μας σχέσεις γενικότερα. Οι πλανήτες εκείνοι που παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο για τις σχέσεις είναι 5 και εμείς θα αναλύσουμε παρακάτω την σημασία τους και την επιρροή τους. Οι πέντε αυτοί πλανήτες καθορίζουν ουσιαστικά την ερωτική μας ζωή, σύμφωνα πάντα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός!

Αφροδίτη

Όλες γνωρίζουμε ότι ο πλανήτης της του έρωτα και του φλερτ είναι η Αφροδίτη. Ο πλανήτης αυτός καθορίζει όλα αυτά τα στοιχεία που ψάχνουμε να βρούμε σε έναν υποψήφιο σύντροφο. Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον μας 5ο οίκο, ιδανική θέση γι΄ αυτήν, δείχνει ποιες σχέσεις είναι πραγματικά “σχέσεις ζωής” και μπορούν να οδηγηθούν μέχρι και στον γάμο.

Άρης

Ο Άρης είναι ο πλανήτης του σεξ και προσδιορίζει την ερωτική μας επιθυμία. Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης είναι αυτός που μας δείχνει ποιοι άντρες μας έλκουν ερωτικά. Είναι ο πλανήτης της δράσης, αυτός μας καθορίζει σεξουαλικά. Όταν μάλιστα βρίσκεται στον 7ο οίκο, που είναι και η ιδανική και πιο ευνοϊκή θέση γι' αυτόν, έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον.

Ποσειδώνας

Είναι χωρίς αμφιβολία ο πλανήτης που υπόσχεται αγάπη και έρωτα άνευ όρων. Αν θέλεις πραγματικά να δεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις για έναν έρωτα, πρέπει να δεις οπωσδήποτε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Ποσειδώνας σου.

Σελήνη

Η Σελήνη είναι επίσης πολύ ένας πολύ σημαντικός πλανήτης και μπορεί να μας δείξει πολλά για τον τρόπο που ερωτευόμαστε και που αγαπάμε τον σύντροφό μας. Επίσης, η Σελήνη μας δείχνει τις ανάγκες που έχουμε μέσα σε μια σχέση αναλόγως του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται στην καθεμιά μας ξεχωριστά.

Ερμής

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο τρόπος που εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Αναλόγως του ζωδίου στον οποίο βρίσκεται, στον προσωπικό μας ωροσκόπο, μπορεί να δείχνει δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων μας προς τον σύντροφό μας ή το ακριβώς αντίθετο. Ο Ερμής μπορεί να είναι και το κλειδί στις προσωπικές μας σχέσεις.