Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 15 έως 22 Φεβρουαρίου

15.02.2016
Η εβδομάδα ξεκίνησε και όλα θέλεις να μάθεις θα τα βρεις εδώ κάνοντας κλικ στο ζώδιό σου!

Κριός

Αυτή είναι η τρίτη εβδομάδα του Φλεβάρη και όπως φαίνεται ο Φλεβάρης αποφάσισε να αρχίσει κάπως να σας χαμογελάει.

Ταύρος

Αλλαγή σκηνικού στην τρίτη εβδομάδα του Φλεβάρη καθώς ο Ερμής στις 14 και η Αφροδίτη στις 17 μετακινούνται από τον Αιγόκερω -πιο ευνοϊκή θέση για σας- στον Υδροχόο.

Δίδυμοι

Αυτή εiναι η πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη που αρχίζει να δημιουργείται ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον ως προς εσάς καθώς οι προοπτικές παντού γίνονται πιο ευνοϊκές.

Καρκίνος

Με νέα πιο ευχάριστα, νέες προοπτικές έρχεται η τρίτη εβδομάδα του Φλεβάρη.

Λέων

Η τρiτη εβδομάδα του Φλεβάρη φαίνεται πως ανάβει περισσότερο την κατάσταση καθώς φέρνει προς αντιμετώπιση αρκετά σοβαρά και σύνθετα θέματα.

Παρθένος

Υπάρχει μια απάντηση ή ένα ναι ή ένα όχι που πρέπει να δοθούν και να ειπωθούν αλλά με απώτερο σκοπό να κερδίσετε κάτι. Αυτές είναι οι 14 και 15.

Ζυγός

Αναμφiβολα το δεύτερο μισό του Φλεβάρη παρουσιάζει μεγαλύτερο για σας ενδιαφέρον αφού θα είναι πιο δημιουργικό και παραγωγικό σε πολλούς τομείς.

Σκορπιός

Το δεύτερο μισό του Φλεβάρη είναι σίγουρα πιο απαιτητικό και λιγότερο... γενναιόδωρο συγκριτικά με το πρώτο, γι' αυτό και θα πρέπει να προετοιμαστείτε καλύτερα.

Τοξότης

Ασφαλώς και δεν διανύετε μια από τις πιο εύκολες φάσεις της ζωής σας, γι' αυτό και όταν οι συνθήκες είναι έστω και καλούτσικες θα πρέπει να δραστηριοποιείστε περισσότερο για να επωφελείσθε.

Αιγόκερως

Ο Φλεβάρης συνεχίζει την πορεία του και μπορεί αυτή να μην είναι ακριβώς κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας αλλά δεν θα είναι και ιδιαίτερα δύσκολη.

Υδροχόος

Είναι φυσικό να νιώθετε ανήσυχοι, κουρασμένοι και ποικιλοτρόπως προβληματισμένοι αφού από τις πρώτες ημέρες του Γενάρη έχετε βιώσει πολλά γεγονότα και καταστάσεις και διόλου εύκολα μάλιστα.

Ιχθείς

Παρασκευή 19 για φέτος ξεκινούν τα γενέθλιά σας. Χρόνια σας πολλά και καλά. Λέω για φέτος γιατί υπάρχουν και κάποιες χρονιές που τα γενέθλιά μας μπορεί να ξεκινούν μία ημέρα νωρίτερα ή μία αργότερα από αυτές που διαβάζετε στα περιοδικά.