Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 21 έως 28 Μαρτίου

21.03.2016
Μάθε τι να περιμένεις αυτή την εβδομάδα ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κριός:

Με τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της -γιατί δυστυχώς έχει και από αυτά- αυτή θεωρείται η πιο ιδιαίτερη εβδομάδα του Μάρτη.

Ταύρος:

Η προτελευταία εβδομάδα του Μάρτη έχει μια γενικότερη ρευστή φύση καθώς θα χρωματιστεί από μια σεληνιακή έκλειψη και μια πανσέληνο που θα γίνουν στις 23 στον Ζυγό με λίγα λεπτά διαφορά.

Δίδυμοι:

Ασφαλώς και αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη εβδομάδα και όχι μόνο για σας -αφού στις 23 θα υπάρξει μια σεληνιακή έκλειψη και μια πανσέληνος που θα γίνουν στον Ζυγό αλλά: Από την Κυριακή 20, που θα υπάρχει η ζωδιακή αλλαγή από τους Ιχθύς στον Κριό, θα νιώσετε πιο αποφασιστικοί, ενεργητικοί και διαθέσιμοι να κυνηγήσετε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε.

Καρκίνος:

Για πολλούς και διάφορους λόγους -εκ των οποίων ο πιο σημαντικός είναι η σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στον Ζυγό στις 23- η εβδομάδα αυτή είναι η πιο... ιδιαίτερη του Μάρτη για σας.

Λέων:

Παρότι η προτελευταία εβδομάδα του Μάρτη δεν δίνει πολλές εγγυήσεις σιγουριάς και ασφάλειας, γενικώς όσο ο Μάρτης προχωρά προς το τέλος του τόσο και θα δημιουργεί κάποιες καλύτερες συνθήκες για σας.

Παρθένος:

Ιδιαίτερη είναι μάλλον η προτελευταία εβδομάδα του Μάρτη γενικότερα, καθώς στις 23 θα δημιουργηθεί η σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στον Ζυγό. Οικονομική με κάποιον τρόπο θα είναι μάλλον η επιβάρυνση σε σας.

Ζυγός:

Συμπρωταγωνιστές της εβδομάδας με τον Κριό -αυτός εξαιτίας της έναρξης των γενεθλίων του στις 20- αφού η σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στις 23 θα γίνουν στο δικό σας ζώδιο.

Σκορπιός:

Παρόλο που η προτελευταία εβδομάδα του Μαρτίου είναι κάπως... απρόβλεπτη και... ακατάστατη λόγω της σεληνιακής έκλειψης και της πανσελήνου που θα γίνουν στις 23 στον Ζυγό, για σας δεν εγκυμονεί κάποιο σημαντικό δυσάρεστο γεγονός.

Τοξότης:

Με αρκετά... ζιγκ ζαγκ, από τη διάθεση και την ενεργητικότητά σας έως τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη δουλειά αλλά και την καθημερινότητά σας και αυτή η εβδομάδα.

Αιγόκερως:

Οι ιδιαιτερότητες και τα... καπρίτσια του Μάρτη φαίνεται ότι αυξάνονται αυτή την εβδομάδα και σεις θα πρέπει κατά κάποιον τρόπο να... πάρετε τα μέτρα σας.

Υδροχόος:

Ιδιαίτερη και σχετικά απρόβλεπτη κρίνεται γενικότερα αυτή η εβδομάδα και αυτό λόγω της σεληνιακής έκλειψης και της πανσελήνου που θα γίνουν στις 23 στον Ζυγό.

Ιχθείς:

Σύνθετη μπορεί να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή για σας καθώς διατηρεί ακόμα κάποια θετικά χαρακτηριστικά μια που η Αφροδίτη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο ζώδιο σας, αλλά υπάρχουν και τα αρνητικά.