Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 4 έως 11 Απριλίου

04.04.2016
Παρακάτω θα βρεις ποιες είναι οι αστρλογικές προβλέψεις της εβδομάδφας πατώντας επάνω στο ζώδιό σου.

Κριός:

Η περιοδος των γενεθλίων σας συνεχίζεται. Χρόνια σας πολλά και καλά και ο Απρίλης είμαι σίγουρη ότι δεν θα σας απογοητεύσει.

Ταύρος:

Με ενδιαφερουσες προοπτικές ξεκινάει η πρώτη ολοκληρωμένη εβδομάδα του Απρίλη, αφού ο... κερδώος Ερμής στις 6 μπαίνει στο ζώδιό σας.

Διδυμοι:

Βεβαιως και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση ο Απρίλης να θεωρηθεί περίπατος για σας, αλλά συγκριτικά με τον Μάρτη σίγουρα για πολλούς λόγους και με διάφορους τρόπους θα αποδειχθεί καλύτερος.

Καρκίνος:

Με τα ναι -η Αφροδίτη έως τις 5 θα σας ευνοεί περισσότερο- και τα όχι -ο Ερμής έως και τις 5 θα σας... ψιλοταλαιπωρεί- θα εκτυλιχθεί η πρώτη ολοκληρωμένη εβδομάδα του Απρίλη.

Λέων:

Με ενα θετικο και ένα αρνητικό στοιχείο ξεκινάει αυτή η εβδομάδα και θα χρειαστεί προσοχή για να αξιοποιήσετε το ένα και να προσέξετε περισσότερο το άλλο στον βαθμό που εξαρτάται από σας.

Παρθένος:

Με πιο αισιοδοξες προοπτικές έρχεται αυτή η εβδομάδα και αυτό θα γίνει περισσότερο φανερό από την Τετάρτη και μετά.

Ζυγός:

Πιο ευρύ πνευμα συνεργασίας απαιτεί ο Απρίλης όσο προχωράει για να μπορέσετε εκτός από τις απαιτήσεις των άλλων να αξιοποιήσετε και τα θετικά τους.

Σκορπιός:

Αναμφιβολα το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι περισσότερο δημιουργικό, ωφέλιμο και ευχάριστο συγκριτικά με το υπόλοιπό της.

Τοξότης:

Η πρωτη ολοκληρωμένη εβδομάδα του Απρίλη φέρνει κάποιες πλανητικές μετακινήσεις, εκ των οποίων η μία είναι πιο ευνοϊκή για σας.

Αιγόκερως:

Με καποια συν -που είναι και περισσότερα- και κάποια πλην φαίνεται ότι θα κυλήσει η πρώτη εβδομάδα του Απρίλη.

Υδροχόος:

Η πρωτη εβδομάδα του Απρίλη αλλάζει κάπως τα δεδομένα με δύο σημαντικές πλανητικές αλλαγές που θα ξεκινήσουν από τις 6.

Ιχθείς:

Αναμφιβολα έως και την Τρίτη -ιδιαίτερα για σας του τρίτου δεκαημέρου- που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας θα υπάρχει μια μικρή αλλά ουσιαστική εύνοια.