Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 9 έως 16 Μαϊου

09.05.2016
Παρακάτω θα βρεις ποιες είναι οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας επάνω στο ζώδιό σου.

Κριός:

Αν εξαιρeσουμε το μέσον της εβδομάδας, που έχει μια κάποια μεγαλύτερη πίεση, πρακτικά και ψυχολογικά η δεύτερη εβδομάδα του Μάη έχει και τα θετικά της.

Ταύρος:

Ο Ηλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής -αυτός έστω και σε φαινομενική ανάδρομη τροχιά- μαζί με τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα και τον Δία έχουν... συνασπιστεί υπέρ σας.

Δίδυμοι:

Σκεψεις, συνειδητοποιήσεις, κρίσεις, συγκρίσεις αναμνήσεις, καινούργιες επιθυμίες και σχέδια αλλά και φόβος και αναστολές. Διεργασίες που γίνονται μέσα σας, αλλά πιθανόν και στην καθημερινότητά σας που αλλάζει.

Καρκίνος:

Ωρα για σημαντικeς αποφάσεις και ενέργειες, που σκοπό θα έχουν να βελτιώσουν τη ζωή σας, αλλά και καινούργια σχέδια παντού.

Λέων:

Με αρκετα... ζιγκ-ζαγκ, πολλά λόγια, σχόλια, σκέψεις, κρίσεις, συγκρίσεις και αποφάσεις που δεν παίρνονται εύκολα για να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Παρθένος:

Ασφαλως και υπάρχουν πολλά που σας ανησυχούν και σας κουράζουν -και όχι μόνο τον τελευταίο καιρό- αλλά έστω και μέσα σ' αυτό το ρευστό κλίμα όλο και κάτι μπορείτε να ρυθμίσετε και να επιτύχετε προς όφελός σας.

Ζυγός:

Εβδομάδα εξελiξεων, ιδιαίτερα όσον αφορά τα επαγγελματικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συμφέροντά σας.

Σκορπιός:

Εiναι αλήθεια ότι ο μήνας αυτός είναι αρκετά απαιτητικός και σε κάποιον βαθμό κουραστικός και αυτό γιατί υπάρχει περιορισμός σε αυτά που μπορείτε να κάνετε εσείς, αφού τον πρώτο λόγο τον έχουν κάποιοι «άλλοι».

Τοξότης:

Τα επαγγελματικά -επιλογή επαγγελματικού προσανατολισμού, κατάσταση στο αντικείμενο, στις υπηρεσίες ή στον χώρο εργασίας- όπως και η φυσική κατάσταση και η υγεία έχουν την πρωτοκαθεδρία και αυτή την εβδομάδα.

Αιγόκερως:

Ακoμα και αν προς το μέσον της είναι κάπως πιο ρευστή και πιεστική, στο ξεκίνημα και στο κλείσιμό της η εβδομάδα αυτή είναι ποικιλοτρόπως αξιοποιήσιμη.

Υδροχόος:

Καπως κουρασμένοι και από... ευρώ ξαλαφρωμένοι; Φυσικό, αφού Ηλιος, Ερμής και Αφροδίτη είναι κόντρα σας τον τελευταίο καιρό.

Ιχθείς:

Μάλλον δεν έχετε βρει και πολλές στιγμές ησυχίας από τις αρχές Μαρτίου και μετά, που εκεί που τα είχατε χύμα σάς ήρθαν και... τσουβαλάτα.