Αύγουστος 2016: Μάθε τι περιμένει το ζώδιό σου αυτό το μήνα

03.08.2016
Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια, για το μήνα Αύγουστο από το περιοδικό Άστρα και Όραμα.

Κριός:

Μέσα σ’ αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε διαπιστώσεις του τύπου «ενδιαφέρεται αυτό το άτομο για μένα; Πόσο και πως;

Ταύρος:

Μήνας συνειδητοποιήσεων και αλλαγών. Οι συνειδητοποιήσεις έχουν να κάνουν με σας και τον σύντροφό σας στη σχέση ή τον γάμο σας.

Δίδυμοι:

Ιδιαίτερες και ως προς τα αισθηματικά αλλά και τις διάφορες σχέσεις σας είναι ο μήνας αυτός.

Καρκίνος:

Παρέχεται η δυνατότητα και να ψάξετε κάπως πιο σωστά το γάμο ή τη σχέση σας και να προσπαθήσετε να αλλάξετε όσα δεν συμβάλουν σε μια αμοιβαία εμπιστοσύνη και ευχαρίστηση.

Λέων:

Ανασύνταξη και βελτίωση και στις διάφορες σχέσεις σας. Ιδιαίτερα αυτές που ταλαιπωρήθηκαν ή παραμερίστηκαν κάπως ενώ η σημασία τους είναι μεγάλη για σας τους δύο τελευταίους μήνες ιδιαίτερα.

Παρθένος:

Ο Αύγουστος φέρνει στην επιφάνεια πιο αθέατες πλευρές του γάμου της σχέσης σας και της αισθηματικής σας ζωής γενικότερα.

Ζυγός:

Ο Αύγουστος βάζει τα πράγματα στη θέση τους μετά τις αναστατώσεις των δύο προηγούμενων μηνών.

Σκορπιός:

Αισθηματικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα ανασυντάσσονται και αναζωογονούνται. Το ίδιο ευχάριστες προβλέπονται και οι διακοπές του Αυγούστου.

Τοξότης:

Ο Αύγουστος σας βρίσκει ερωτευμένους και αποφασισμένους να επιβάλετε τη νέα σας κατάσταση σε όλους τους χώρους που σας αφορούν και μπορούν να λειτουργήσουν στο πρόγραμμά σας.

Αιγόκερως:

Με τη Νέα Σελήνη να σας ευλογεί μέσα από τον Λέοντα γίνεστε διεκδικητικοί, ερωτικοί, αισθησιακοί. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας είναι οι σχέσεις, η οικογένειά σας.

Υδροχόος:

Η ψυχική σας κούραση υποχωρεί, όπως υποχωρεί οτιδήποτε άσχημο, υπό το μεγάλο φως και τη λαμπρή δημιουργικότητα της Νέας Σελήνης.

Ιχθείς:

Όλος ο μήνας μυρίζει έρωτα. Με όλους τους τρόπους η διέλευση των πλανητών σάς δίνει την πιθανότητα να ερωτευθείτε και να σας ερωτευθούν.