Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 21 έως 28 Νοεμβρίου

21.11.2016
Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και εσύ δεν μένει παρά να μάθεις τι να περιμένεις ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Μπορει και σε οικονομικό και σε συναισθηματικό επίπεδο το υπόλοιπο του Νοέμβρη να μην καταφέρει να καλύψει απόλυτα τα κενά σας, αλλά κατ’ αρχήν δεν θα υπάρξουν μεγάλες αναταράξεις και ανατροπές κάπου και επιπλέον όλο και νέες ιδέες που θα κατεβάζετε θα βοηθήσουν παντού.

Ταύρος:

Με την Αφροδιτη στα υπέρ σας και τον Αρη κόντρα σας αυτές τις ημέρες είναι φυσικό οι εναλλαγές ακόμα και στη διάθεσή σας να είναι πολλές.

Δίδυμοι:

Μπορει ο Ερμής απέναντι από το ζώδιό σας τον Τοξότη να δημιουργεί καθυστερήσεις και μπερδέματα, αλλά υπάρχουν εξισορροπιστικά στοιχεία.

Καρκίνος:

Μαλλον συμπαθητικά κλείνει τον κύκλο του ο Νοέμβρης, έστω και αν στα οικονομικά δεν σας καθησυχάζει, μια και δεν σας προσφέρει όλα τα ζητούμενα.

Λέων:

Ασφαλως και ο Αρης στον Υδροχόο απέναντί σας ξύνει κάπως πληγές -ιδιαίτερα σε συνεταιρισμούς, συνεργασίες και σχέσεις- και θα πρέπει να εξαντλείτε όλα τα περιθώρια συμβιβασμού εκεί που δεν γίνεται αλλιώς.

Παρθένος:

Ευθυνες και υποχρεώσεις αυξάνουν όσο ο Νοέμβρης οδεύει προς το τέλος του, αλλά από την άλλη οι κόποι σας -ή τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς- δεν θα πάνε χαμένοι.

Ζυγός:

Το κάπως ελλειμματικό συναίσθημα ικανοποίησης στα αισθηματικά επηρεάζει το αισθητήριό σας στο κέρδος και τα οικονομικά ή το ακριβώς αντίθετο

Σκορπιός:

Ειναι φυσικο να βρίσκεστε κάπως στην... πρίζα, αφού από τις 9 Νοεμβρίου και μετά η ρευστότητα που επικρατεί και η εναλλαγή των καταστάσεων είναι ώρες ώρες σαν την κινούμενη άμμος.

Τοξότης:

Ο Νοεμβρης προς το τέλος του και αυτήν την εβδομάδα ξεκινά τον κύκλο των φετινών γενεθλίων σας. Χρόνια πολλά και καλά και επιπροσθέτως... καλή δύναμη, γιατί από τα Χριστούγεννα περίπου του 2014 και μέχρι τώρα τα έχετε δει όλα όπως λέμε λαϊκά.

Αιγόκερως:

Καλη οργανωση, προτεραιότητα και... χτύπημα στον στόχο. Τώρα. Τι είναι αυτό που σας ενδιαφέρει, αυτό που θέλετε να επιτύχετε ή αυτό που απεύχεστε να συμβεί και θέλετε να αποφύγετε;

Υδροχόος:

Σας διακατεχει έντονα η επιθυμία να αλλάξετε τα πάντα και ιδιαίτερα αυτά που σας προκαλούν ανησυχία, ταλαιπωρία και δέσμευση χωρίς να σας προσφέρουν κάτι θετικό.

Ιχθείς:

Ευθυνες, υποχρεώσεις και τρεχάλα -που ώρες ώρες αποδεικνύεται και άσκοπη- αυξάνονται όσο ο Νοέμβρης οδεύει προς το τέλος του και ο Ερμής σας κάνει... κόνξες.