5 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε με τον Ήλιο στον Τοξότη

22.11.2016
Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να βγούμε από το σκοτάδι στο φως! Ο ήλιος μετακινείθηκε χθες από τον μυστηριώδη Σκορπιό στον γεμάτο φως Τοξότη, προσκαλώντας μας να βγούμε εκεί έξω και να εξερευνήσουμε τον καινούργιο κόσμο που ανοίγεται μπροστά μας!

Ο Τοξότης είναι καθαρή ...φωτιά και πρόκειται για ένα ζώδιο που λατρεύει τα ταξίδια, το socializing αλλά και το να μαθαίνει νέα πράγματα. Επομένως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να υιθετήσεις μια διαφορετική στάση απέναντι στην καθημερινότητά σου και να μάθεις κάτι καινούργιο.

Ποια είναι όμως εκείνα τα πράγματα που καλό είναι να γνωρίζεις με τον Ήλιο στον Τοξότη για να εκμεταλλευτείς όσο γίνεται καλύτερα αυτό ο διάστημα αυτό;

Τι να κάνεις:

Κάνε κάτι διαφορετικό. Στον Τοξότη αρέσει πολύ να ταξιδεύει και είναι φαν της περιπέτειας οπότε ίσως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να οργανώσεις το ταξιδάκι που θέλεις εδώ και καιρό και να αλλάξεις τον αέρα σου. Το βασικό είναι να εξερευνήσεις τις επιλογές σου και να μην μείνεις σε αυτά που έχεις ήδη.

Τι να πεις:

Ναι! Πες "ναι" στις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και θα δεις πως δεν αποκλείεται να γωνρίσεις νέους ανθρώπους που θα σου αλλάξουν όχι μόνο την καθημερινότητα αλλά και την οπτική σου γωνία.

Πού να πας:

Κάπου διαφορετικά. Φυσικά και το πηγαίνεςι στα μέρη που είναι τα αγαπημένα σου και έχεις πάει πολλές φορές είναι πάντα η εύκολη λύση καλό είναι όμως να δοκιμάζεις και νέα μέρη τα οποία μπορεί να ανακαλύψεις πως σου αρέσουν το ίδιο και ίσω ςκαι περισσότερο.

Τι να φορέσεις:

Κάτι που μπορείς να φορέσεις οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και άρα μπορείς να διαλέξεις ένα ντύσιμο βολικό αλλά και σικάτο.

Τι να προσέξεις:

Το να χτυπήσεις κατά λάθος πάντα κάποιον άλλον άνθρωπο ή τα μικροατυχήματα. Καλό είναι να έχεις τον νου σου και να προσέξεις να μην δημιουργηθούν προβλήματα τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Αυτό το διάστημα πρόσεξε το κάθε σου βήμα αλλά και όσα κάνεις και λες για να μην δημιουργθούν παρεξηγήσεις.