Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 28 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου

28.11.2016
Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και δεν μένει παρά να μάθεις τι σε περιμένει ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Ο Νοέμβρης κλείνει τον κύκλο του συμπαθητικά και μάλλον στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι και οι πρώτες δύο ημέρες του Δεκέμβρη.

Ταύρος:

Αναμφίβολα από τις 9 Νοεμβρίου και μετά μπορεί με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται να έχετε ανησυχία και κάποιες δυσκολίες, αλλά έως και τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη θα έχετε και μια εναλλακτική εύνοια στα δύσκολα.

Δίδυμοι:

Ο Νοέμβρης δίνει πάσα στον Δεκέμβρη, που τουλάχιστον στο πρώτο μέρος του θα είναι και πιο εύκολος και πιο αποδοτικός για σας.

Καρκίνος:

Τόσο οι τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη όσο και οι δύο πρώτες του Δεκέμβρη είναι ημέρες που μπορούν να αξιοποιηθούν περισσότερο.

Λέων:

Τα νέα δεδομένα που ξεκίνησαν να δημιουργούνται -στην εργασία, τα οικονομικά, την αισθηματική σας ζωή- από τις 9 περίπου του Νοέμβρη και μετά είναι φυσικό να σας κρατούν σε εγρήγορση.

Παρθένος:

Σύνθετη η εβδομάδα αυτή, που εμπεριέχει το τέλος του Νοέμβρη αλλά και το ξεκίνημα του Δεκέμβρη.

Ζυγός:

Κομβική για κάποια θέματα, τομείς και δραστηριότητες η εβδομάδα αυτή.

Σκορπιός:

Ο Νοέμβρης εγκαταλείπει με μια βοηθητική όψη, ιδιαίτερα ως προς τα οικονομικά σας -γίνεται στις 29 στον Τοξότη- έτσι για να απαλυνθεί κάπως η ανασφάλεια αυτού του καιρού.

Τοξότης:

Αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας που μας αποχαιρετάει ο Νοέμβρης και όχι μόνο εξαιτίας των γενεθλίων σας.

Αιγόκερως:

Με καλές προοπτικές κλείνει ο Νοέμβρης και ξεκινάει ο Δεκέμβριος. Μάλιστα αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερη για σας αφού στο ζώδιό σας θα συμβεί ένα αξιοσημείωτο πλανητικό γεγονός.

Υδροχόος:

Τα σκαμπανεβασματα τόσο στη διάθεση όσο και στο γενικότερο κλίμα είναι φυσικά αυτήν την περίοδο, αφού ο Αρης από τις 9 και μετά έχει εγκατασταθεί στο ζώδιό σας.

Ιχθείς:

Η «μάχη» για την επικράτηση στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο συνεχίζεται αμείωτη και σ' αυτήν την εβδομάδα, που αποτελείται από το τέλος του Νοέμβρη και το ξεκίνημα του Δεκέμβρη.