Μάθε τι σε περιμένει τον Δεκέμβριο ανάλογα με το ζώδιό σου

01.12.2016
Ένας νέος μήνας ξεκινάει και μάλιστα είναι ο μήνας των γιορτών. Τι σε περιμένει αυτόν τον γιορτινό μήνα; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι να περιμένεις ανάλογα με το ζώδιό σου, κάνοντας κλικ επάνω στο κάθε ζώδιο.

Κριός:

Υπάρχει μια παλιά... προτροπή που μας έλεγαν οι δάσκαλοι και οι γιαγιάδες μας. «Παιδί μου, πριν μιλήσεις να μετράς ώς το δέκα».

Ταυρός:

«Μια... φούντωση, μια φλόγα έχω μέσα στην καρδιά». Θα μπορούσε να σας συμβαίνει και αυτό που είχε εμπνευστεί ο αείμνηστος και μεγάλος Μάρκος αυτή την περίοδο.

Δίδυμοι:

Τα δύο και κάτι τελευταία χρόνια ο τομέας συνεργασιών και σχέσεων -φυσικά και του γάμου- για πολλούς από σας μοιάζει... βομβαρδισμένο τοπίο.

Καρκίνος:

Έχετε ήδη μπει στο νόημα ότι ο μήνας αυτός είναι κάπως περίεργος για τις διάφορες σχέσεις σας -επαγγελματικές, φιλικές, συγγενικές, και αισθηματικές- και θα χρειαστεί μια σχετική προσοχή.

Λέων:

Ασφαλώς και η παρουσία του Άρη απέναντί σας στον Υδροχόο ξεκίνησε να δημιουργεί κάποια καινούργια δεδομένα σε βασικές σας σχέσεις.

Παρθένος:

Θέλω να πιστεύω ότι από τις 12 Νοέμβρη και μετά μπορέσατε να σχηματίσετε μια πιο καθαρή και ολοκληρωμένη εικόνα πάνω σε βασικές σας σχέσεις, αλλά και τον γάμο σας

Ζυγός:

Οι πρώτες μέρες του μήνα φαίνονται πιο διερευνητικές και δύσκολες στις επαφές σας.

Σκορπιός:

Όσο περισσότερο επιδιώκετε και επιτυγχάνετε την ανανέωση της σχέσης σας με τον σύντροφό σας, τόσο περισσότερο καταλαβαίνετε ότι η πραγματοποίηση αυτής σας της επιθυμίας προϋποθέτει και τη σύμφωνη γνώμη και βοήθεια της άλλης πλευράς

Τοξότης:

Βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση στην αισθηματική σας ζωή και καλό θα είναι να διαχειριστείτε καλύτερα τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται για να λύσετε παρεξηγήσεις

Αιγόκερως:

Η πνευματικότητα που έχετε αποκτήσει το τελευταίο διάστημα σας υποχρεώνει να προβληματιστείτε για την ποιότητα και την άνεση της ζωής σας.

Υδροχόος:

Πιεσμένοι από το βάρος των γεγονότων και τις δύσκολες τριβές που περάσατε με άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού πλαισίου, αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας γύρω από κάποιες αποφάσεις και -εκμεταλλευόμενοι τόσο τη διέλευση του Άρη και της Αφροδίτης μέσα από το ζώδιό σας- να αρχίσετε να βρίσκετε έναν άλλον τρόπο που θα λύνει αντί να μεγαλώνει τις τριβές και τις μεταφορές εντάσεων.

Ιχθείς:

Ο Ερμής σας έχει παρασύρει πολύ μακριά από εκεί που έχετε μάθει να κινείστε.