Πώς θα σε επηρεάσει ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω;

03.12.2016
Ο "εγκεφαλικός" Ερμής από το υπεύθυνο ζώδιο του Αιγόκερω από σήμερα σε βάζει στο τρυπάκι να σκεφτείς λογικά και να κάνεις πιο ξεκάθαρες τις απόψεις σου γύρω από το κάθε ζήτημα έτσι ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Αυτή είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου και να βρεις το απαραίτητο κίνητρο για περάσει αυτό το δύσκολο σχετικά διάστημα γρήγορα και ανώδυνα. Μην ξεχνάς πως ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 18 Δεκεμβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου και δεν αποκλείεται να κάνει αυτό το διάστημα λιγάκι δύσκολο για εσένα.

Οι δυσκολίες όπως πάντα είναι στις παρεξηγήσεις που υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν αλλά και στις συμφωνίες και επικοινωνίες γενικότερα, οπότε όλα δείχνουν πως πρέπει να είσαι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται έτσι ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

O Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας αλλά και την πνευματικής δραστηριότητας, μας κρατάει επικρεντρωμένους στο να είμαστε όσο γίνεται πιο πρακτικοί όταν βρίκεσται στον Αιγόκερω που πατάει γερά τα πόδια του στη γη.

Η οργάνωση είναι εδώ το πιο σημαντικό θέμα και αν προσθέσεις όλα τα κομμάτια ου παζλ θα δεις την μεγαλύτερη εικόνα και μόλις το κάνεις αυτό , μπορείς να πραγματοποιήσεις το όραμά σου.

Ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω σε βάζει να κάνεις κουβέντες -τόσο με τον σύντροφ όσο και με τους συνεργάτες σου-σχετικά με το ποιος έχει το πάνω χέρι. Η ευαισθησία στις επικοινωνίες σου αλλά και ο έλεγχος των καταστάσεων είναι στο επίκεντρο το διάστημα αυτό ενώ εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις πάντα έναν καλό λόο όταν μιλάς και να έχεις πρώτα σκεφτεί τι θα πεις.