Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 5 έως 12 Δεκεμβρίου

05.12.2016
Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και δεν μένει παρά να μάθεις τι σε περιμένει αυτή την εβδομάδα ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Σαφώς και είναι ο τελευταίος μήνας του 2016 και αυτή είναι η πρώτη ολοκληρωμένη εβδομάδα του η οποία εμπεριέχει δύο σημαντικές πλανητικές αλλαγές που σας αφορούν.

Ταύρος:

Εχετε δίκιο που νιώθετε κουρασμένοι, προβληματισμένοι και ανήσυχοι, αφού από τις 9 του Νοέμβρη περίπου και μετά υπάρχει μια αλλαγή σκηνικού και καινούργιοι ρυθμοί

Δίδυμοι:

Πρώτη ολοκληρωμένη εβδομάδα του Δεκέμβρη αυτή και μάλιστα με καλύτερες προοπτικές παντού που θα αρχίσουν να γίνονται πιο φανερές από την Πέμπτη και μετά.

Καρκίνος:

Παρότι το επαγγελματικό είναι πάντα ο πιο επίκαιρος τομέας -μια που ο Κρόνος εκεί δημιουργεί πολλά σκαμπανεβάσματα-, η εβδομάδα αυτή βάζει και ένα νέο στοιχείο που αφορά τις «σχέσεις».

Λέων:

Σχέσεις -αισθηματικές, συγγενικές, επαγγελματικές-, συνεταιρισμοί, συνέταιροι παλιοί, τωρινοί, πιθανοί και συνεργάτες πιο έντονα από την Πέμπτη και μετά, αποκτούν περισσότερη σημασία.

Παρθένος:

Τι μπορεί κανείς να επιτύχει ή να αποτρέψει να συμβεί ό,τι δεν θέλει μέσα σε μια εβδομάδα και τέσσερις ημέρες; Πολλά αν είναι προνοητικός, πρακτικός και ορθολογιστής και τίποτε αν φοβάται, είναι μοιρολάτρης ή αναβλητικός.

Ζυγός:

Είναι ένα κομβικο σημείο του Δεκέμβρη αυτή η εβδομάδα, μια που φέρνει δύο σημαντικές πλανητικές αλλαγές που σας αφορούν.

Σκορπιός:

Η «μάχη» για την αντιμετώπιση ή και... απόκρουση πραγμάτων που απεύχεστε να συμβούν συνεχίζεται και σε αυτήν την εβδομάδα που τυγχάνει να έχει και μια ιδιομορφία.

Τοξότης:

Ασφαλώς και ο γενέθλιος μήνας -χρόνια σας πολλά αλλά και καλά- είναι σημαντικός γιατί μέσα σ' αυτόν συμβαίνουν πολλά. Θετικά αλλά ενίοτε και αρνητικά.

Αιγόκερως:

Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη και ιδιαίτερα έως το μέσον του διατηρεί κάποια πιο ωφέλιμα χαρακτηριστικά για σας.

Υδροχόος:

Μπορεί να διαμαρτύρεστε για την κούραση, την ανασφάλεια και άλλα πολλά, αλλά από την άλλη ο Δεκέμβρης -ιδιαίτερα από τις 8 και μετά- θα είναι ωφέλιμος.

Ιχθείς:

Σημαντική από τρεις κυρίως λόγους είναι η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη για σας.