Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 12 έως 19 Δεκεμβρίου

12.12.2016
Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε και δεν μένει παρά να διαβάσεις τις προβλέψεις ανάλογα με το ζώδιό σου για να ξέρεις τι να περιμένεις.

Κριός:

Με ένα αρνητικό λιγότερο έρχεται η δεύτερη εβδομάδα του Δεκέμβρη αλλά και με μια πανσέληνο που ευτυχώς σας επηρεάζει κάπως... ξώφαλτσα και όχι ολοκληρωτικά.

Ταύρος:

Συγκριτικά με το υπόλοιπο του Δεκέμβρη, αυτή μπορεί να αποδειχθεί η πιο φορτισμένη εσωτερικά και η πιο φορτωμένη με ευθύνες και υποχρεώσεις εβδομάδα.

Δίδυμοι:

Συμπρωταγωνιστές των πεπραγμένων αυτής της εβδομάδας που ανοίγεται μπροστά σας με τον Τοξότη, αφού η πανσέληνος που γίνεται στις 14 συμβαίνει στο δικό σας ζώδιο και στον δικό σας άξονα.

Καρκίνος:

Μπορεί ο Πλούτωνας που τώρα επηρεάζει περισσότερο εσάς του δεύτερου δεκαημέρου -που βρίσκεται απέναντί σας στον Αιγόκερω- να παίξει περίεργα «παιχνίδια» με τον ψυχισμό σας, τους φόβους και τις ανασφάλειες, αλλά ο Δεκέμβρης δεν ανήκει στους σκληρούς και δύσκολους μήνες του 2016 χωρίς να τον λες και ιδιαίτερα εύκολο.

Λέων:

Λίγη υπομονή, λίγη συμβιβαστική διάθεση, λίγη κούραση και πολλές υποχρεώσεις και έξοδα ακόμα.

Παρθένος:

Η δεύτερη εβδομάδα του Δεκέμβρη μάλλον είναι η πιο ρευστή, απαιτητική και φορτωμένη με κούραση και ενδεχομένως... τρεχάλα

Ζυγός:

Με δύο θετικά καινούργια στοιχεία και ένα αρνητικό έρχεται η δεύτερη εβδομάδα του Δεκέμβρη.

Σκορπιός:

Προετοιμαστείτε όσο πιο κατάλληλα μπορείτε και φανείτε προβλεπτικοί και παρατηρητικοί γιατί αυτή είναι η πιο κουραστική, απαιτητική και απρόβλεπτη εβδομάδα συγκριτικά με τις υπόλοιπες του Δεκέμβρη

Τοξότης:

Σύνθετη η δεύτερη εβδομάδα του Δεκέμβρη για σας. Σαφώς θα ήταν πιο βατή και πιο αποδοτική αν εξέλειπε η πανσέληνος στις 14 που με τη δική σας συμμετοχή γίνεται στους Διδύμους απέναντί σας.

Αιγόκερως:

Με περισσότερα συν και λιγότερα πλην έρχεται η δεύτερη εβδομάδα του Δεκέμβρη και βέβαια αν έλειπε η πανσέληνος που θα γίνει στις 14 στους Διδύμους θα ήταν και καλύτερα.

Υδροχόος:

Η κούραση σίγουρα σας έχει βγει και από τα αυτιά -πνευματική, ψυχική ή και σωματική- αφού από τις 9 Νοεμβρίου περίπου και μετά έχετε αντιμετωπίσει ουκ ολίγα.

Ιχθείς:

Είναι κάπως ρευστή, απαιτητική και ιδιαίτερη η δεύτερη εβδομάδα του Δεκέμβρη για σας και αυτό οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στην πανσέληνο που θα γίνει στις 14 στους Διδύμους.