Αυτό είναι το ιδανικό τραγούδι σου για το φετινό καλοκαίρι σύμφωνα με το ζώδιο σου [Μέρος Α']

26.07.2019
Αυτό είναι το ιδανικό τραγούδι σου για το φετινό καλοκαίρι σύμφωνα με το ζώδιο σου [Μέρος Α']
Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι ξεκινάει την πρώτη ημέρα της εποχής του Καρκίνου. Το ζώδιο του Καρκίνου είναι συναισθηματικό, νοσταλγικό και πάντοτε αισθησιακό, κάτι που αποτυπώνεται και στις μελωδίες των καλοκαιρινών τραγουδιών.

Δεν έχει σημασία αυτό με το οποίο διασκεδάζεις ή το πού ζεις στον κόσμο. Το καλοκαίρι φαίνεται σαν ένα μεγάλο πάρτι, γι 'αυτό οι μουσικοί δεν παύουν ποτέ να εκπλήσσουν και να ευχαριστούν τους οπαδούς τους με τις πιο αξέχαστες επιτυχίες όλων των εποχών. Το ιδανικό τραγούδι για το καλοκαίρι του 2019, σύμφωνα με το ζώδιο σου, σου εξασφαλίζει να γιορτάσεις με τον σωστό τρόπο σε ολόκληρη αυτήν την υπέροχη εποχή.

Δες παρακάτω το δικό σου καλοκαιρινό τραγούδι, με βάση το ζώδιο σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Valerie Mesa του elite daily:

Κριός: The Black Keys, «Shine a Little Light»

Αγαπάς οτιδήποτε βγάζει ενέργεια, Κριέ, και το πιο σημαντικό, ποιος δεν αγαπά τους Black Keys; Αυτή η συναρπαστική ροκ μελωδία είναι σέξι και εντελώς groovy για το φετινό καλοκαίρι.

Ταύρος: Lizzo, «Boys»

Είσαι ένα αισθησιακό ον, Ταυρίνα, χάρη στον κυρίαρχο πλανήτη σου, την Αφροδίτη και οι Lizzo είναι εδώ για να σε συνδέσουν με μερικούς γλυκούς ρυθμούς που δε θα ξεχάσεις ποτέ.

Δίδυμοι: Εd Sheeran, «Beautiful People»

Οι στίχοι σε κάνουν να χαμογελάς, Δίδυμε, έτσι ποιος καλύτερος από τον Ed Sheeran για να κάνει τα μουσικά σου όνειρα μια πραγματικότητα; Εάν δεν το έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, αυτή είναι η καλοκαιρινή σου μελωδία.

Καρκίνος: Julia Michaels, «17»

Σας αρέσει να ζεις την κάθε μέρα, Καρκίνε. Δεν πρόκειται να ψέμα, αλλά η Julia Michaels το πάει πραγματικά εκεί με αυτό το single και η ισχυρή αίσθηση που υπάρχει είναι ότι θα αντηχεί βαθιά μέσα σου αυτό το καλοκαίρι.

Λέων: Ellie Goulding, «Hate me»

Ποιον πας να ξεγελάσεις, Λιονταρίνα; Σου αρέσει πολύ το δράμα και ευτυχώς για σένα, η Ellie Goulding σε καλύπτει με μερικούς, το λιγότερο, ενδιαφέροντες στίχους. Αυτό το ποπ τραγουδάκι σε εκφράζει αυτήν την εποχή.

Παρθένος: Clairo, «Closer to You»

Είσαι πέρα ​​από το απρόβλεπτο, Παρθένε. Η αλήθεια είναι ότι, παρά τους συνήθεις τρόπους να εκφράσεις την αγάπη σου και την πολύ εξειδικευμένη προσέγγισή σου, υπάρχει κάτι στους στίχους της Clairo και στους παράξενους ρυθμούς της, που σε κάνει να αποδιοργανώνεσαι.