Τα 3 ζώδια που είναι πιο ντροπαλά στο πρώτο ραντεβού - Μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα

19.08.2019
Τα 3 ζώδια που είναι πιο ντροπαλά στο πρώτο ραντεβού - Μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα
Μερικοί άνθρωποι είναι πιο κλειστοί από άλλους. Το ξέρεις αυτό. Δες όμως τι λέει για το συγκεκριμένο ζήτημα, η Rachel Satto, αστρολόγος του elite daily και πράξε αναλόγως.

Ιδού τα τρία ζώδια που μπορεί να είναι κάπως πιο... ντροπαλά στο πρώτο ραντεβού.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι διατρέχουν τον κίνδυνο να φαίνονται απόμακροι ή μη ενδιαφερόμενοι σε ένα ραντεβού, επειδή τείνουν να σηκώνουν τοίχους όταν πρωτογνωρίσουν κάποιον - και όσο πιο πολύ ενδιαφέρονται, τόσο πιο παχείς γίνονται αυτοί οι τοίχοι. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό το ευαίσθητο ζώδιο του νερού έχει πολλά να προστατεύσει. Κυριαρχείται από το φεγγάρι, που σχετίζεται με το συναίσθημα, έχει μια πολύ απαλή και ευάλωτη καρδιά και πιθανότατα έχει πληγωθεί πριν. Έτσι, το να κάνεις ένα Καρκίνο να αισθανθεί αρκετά άνετα, μπορεί να πάρει λίγο (ή πολύ) περισσότερο, αλλά αξίζει εντελώς την αναμονή.

Διάβασε επίσης: Παντρεύτηκε μυστικά η Έλενα Ράπτη - Το "επώνυμο" νυφικό και ο "ανώνυμος" σύντροφος

Παρθένος

Ο Παρθένος μπορεί να είναι γνωστός για το γεγονός ότι είναι λίγο στριμμένος και επικριτικός αλλά δεν υπάρχει κανένας που είναι πιο δύσκολος από τον ίδιο τον εαυτό του. Στις καλύτερες περιπτώσεις, αυτό το χαρακτηριστικό τον ωθεί να προσπαθεί συνεχώς για να είναι μια καλύτερη έκδοση του εαυτού του. Αλλά αυτό σημαίνει επίσης, ότι συνήθως υπάρχει μια κρίσιμη μικρή φωνή στο κεφάλι του που υπονομεύει την εμπιστοσύνη του. Αυτή η φωνή μπορεί να μεταβληθεί από ένα ψίθυρο σε ένα βρυχηθμό σε ένα ραντεβού, όπου η πιθανότητα απόρριψης κάνει αυτό το ζώδιο, με τη φυσική χαρακτηριστική ανησυχία του, να αισθάνεται ακόμα πιο ευάλωτο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν ενδιαφέρεσαι για έναν Παρθένο και δεν θέλεις να περιμένεις να ξεπεράσει τους δισταγμούς του, είναι πιθανότατα καλύτερο να κάνεις την πρώτη κίνηση.

Ιχθείς

Από όλα αυτά τα ζώδια, ο Ιχθύς είναι αυτός που θέλει περισσότερο να βρεθεί εκεί έξω, αλλά απλά δεν παύει να είναι λίγο φοβισμένος για να το πράξει. Αυτό είναι ένα ζώδιο που καθοδηγείται από την καρδιά του και ενώ είναι αισιόδοξο για την αγάπη γενικά, σε ένα ραντεβού μπορεί να κρυφτεί πίσω από τον μυστικοπαθή χαρακτήρα του. Μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερη δουλειά για να κάνεις τον Ιχθύ να αισθανθεί άνετα, αλλά και το ίδιο το ζώδιο δεν έχει πρόβλημα να αφήσει την πρωτοβουλία για το πρώτο βήμα.

Δεν είναι εύκολο το πρώτο ραντεβού, αλλά για ορισμένους, μπορεί πραγματικά να είναι μια πρόκληση. Είναι εντάξει να χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο και να περιμένεις μέχρι να αισθανθείς άνετα. Έτσι, δοκίμασε να είσαι υπομονετική με τον εαυτό σου ή με το ραντεβού σου. Ότι είναι να έρθει, θα έρθει και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.