Σήμερα έχουμε πανσέληνο: Αυτά είναι τα ζώδια που θα περάσουν πιο... δύσκολα

12.12.2019
Σήμερα έχουμε πανσέληνο: Αυτά είναι τα ζώδια που θα περάσουν πιο... δύσκολα
Τελευταία πανσέληνος του χρόνου σήμερα (12/12/2019) και πραγματοποιείται στους Διδύμους. Καθώς αναμένεται να αγγίξει μερικές από τις πιο ευαίσθητες πλευρές της ζωής μας, οι αστρολόγοι προτείνουν μια... εκκαθάριση γενικής φύσεως -ειδικά αν υπάρχουν... σκελετοί κρυμμένοι στις ντουλάπες. Η όλη διαδικασία θα γίνει για καλό -όπως λέει ο λαός- όμως, επειδή για κάποια ζώδια, το project θα είναι λίγο πιο δύσκολο. Ιδού και ας είσαι προετοιμασμένη.

Καρκίνος: Ήρθε η ώρα να παραδεχτείς πως, αλήθεια, νιώθεις

Μέχρι στιγμής, αυτό που κάνεις -και το ξέρεις- είναι να... στρουθοκαμηλίζεις. Ως προς τα αισθήματά σου. Βέβαια, θα έπρεπε να ξέρεις ότι όσο αγνοείς αυτές τις φωνούλες που μέσα σου, αυτές τόσο θα δυναμώνουν. Μήπως ήρθε ο καιρός, απλά, να ανοίξεις τ' αυτιά σου και να τις ακούσεις; Δώσε στον εαυτό σου λίγο περισσότερο credit και αφήσου. Είσαι πιο έτοιμη από όσο νομίζεις;.

Διάβασε και αυτό: Τα 4 ζώδια που είναι πιθανό να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μέσα στις γιορτές

Σκορπιός: Μάλλον ήρθε η ώρα να... προχωρήσεις μπροστά

Γιατί συνεχίζεις να ζεις γαντζωμένος στο παρελθόν; Έχεις αναρωτηθεί; Πιστεύεις πραγματικά ότι ήταν τόσο καλύτερα τα πράγματα τότε; Όσο και να το θέλεις, αυτά που έχουν συμβεί δεν... ξε-γίνονται. Τελεία και παύλα. Και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείς, τόσο πιο εύκολα θα προχωρήσεις στο αύριο το δικό σου. Ήρθε η ώρα για "κλεισίματα" και το ξέρεις καλύτερα από όσο επιτρέπεις στον εαυτό σου να νιώσει. Κλείσε κεφάλαια που παραμένουν ανοιχτά από ανασφάλεια και μόνο. Αποδέξου τον δρόμο που έχεις χαράξει και αν δεν σου αρέσει κάτι, καλό είναι να αντιληφθείς πως μπορείς να αλλάξεις μόνο ότι βρίσκεται μπροστά σου και όχι πίσω σου!

Ιχθείς: Προσοχή! Χρειάζεται αλλαγή πλεύσης αμέσως

Τι συμβαίνει στη ζωή σου δεν το ξέρουν όλοι -ούτε και χρειάζεται. Αρκεί να το ξέρεις εσύ, όμως. Έχεις καταλάβει ότι είσαι στα όριά σου; Πρέπει να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να ανανεωθείς. Γενικότερα. Τα πράγματα ζορίζουν περισσότερο από εδώ και πέρα και πρέπει να κάνεις τα κουμάντα σου. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να προσπαθήσεις. Και τώρα είναι η ώρα να το κάνεις.