Παρασκευή και 13 σήμερα: Η καλύτερη μέρα του μήνα για αυτά τα 3 ζώδια

13.12.2019
Παρασκευή και 13 σήμερα: Η καλύτερη μέρα του μήνα για αυτά τα 3 ζώδια
Μπορεί στο άκουσμά της κάθε φορά να σκεφτόμαστε την ομώνυμη ταινία τρόμου του 1980, μαζί με όλες τις άλλες τρομακτικές ιστορίες που έχουμε ακούσει για αυτήν την ημέρα, όμως η μέρα αυτή δεν είναι και τόσο... γρουσούζικη! Αντίθετα, η σημερινή, η Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου του 2019 θα είναι η καλύτερη για τα εξής ζώδια: Κριό, Διδύμους και Τοξότη. Η Valerie Mesa του elite daily εξηγεί τους λόγους.

Κριός

Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν σκληροί για σένα, αλλά αυτό είναι έτοιμο να αλλάξει. Με τον Χείρωνα ανάδρομο στο ζώδιο σου, δεν σου δόθηκε άλλη επιλογή παρά να ξεφύγεις από ότι σε κρατούσε πίσω από το να είσαι απολύτως αυθεντική. Ποια είσαι, Κριέ; Ποια θέλεις να είναι η εικόνα σου; Υπάρχει κάτι που σε εμποδίζει να ζήσεις την αλήθεια σου; Αυτά είναι πολλά που πρέπει να σκεφτείς, ειδικά σε μια μέρα όπως η Παρασκευή και 13, αλλά να είσαι σίγουρη ότι αυτά τα είδη των θεμάτων θα είναι στο μυαλό σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Πράγμα που είναι καλό, γιατί τελικά αρχίζεις να συνειδητοποιείς τι πρέπει να αλλάξει.

Η πανσέληνος στους Διδύμους θα ενεργοποιήσει τον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας και της διαδικασίας σκέψης σου, κάτι που θα φέρει και τη σαφήνεια στις συνομιλίες σου και τους άμεσους κύκλους σου. Πες ότι πρέπει να πεις, αλλά πρέπει να σιγουρευτείς ότι χρησιμοποιείς τις λέξεις σου με σύνεση.

Διάβασε επίησης: Χριστουγεννιάτικα μπισκότα: Η πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για τις γιορτές -και όχι μόνο

Δίδυμοι

Η προσωπική σου ζωή, τα οικονομικά και οι προσωπικές συνεργασίες θα είναι σε κορυφαία θέση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, χάρη στον Χείρονα που βρίσκεται απευθείας στον 11ο Οίκο της φιλίας και των φυλών, θα σου υπενθυμίσουμε τους ανθρώπους που σε υποστηρίζουν, οι οποίοι είναι αυτοί που σε κάνουν μερικές φορές να μην αισθάνεσαι χαοτική.

Εκτός από το ότι αισθάνεσαι ευλογημένη επειδή έχεις μαζί σου την αδελφή ψυχή σου για πάντα, θα αντανακλάς επίσης τη μοναδική αίσθηση της ανιδιοτέλειας και της αίσθησης της ατομικότητάς σου. Ποιος θέλεις να συνεχίσει να περιβάλλει τον εαυτό σου; Αναγνωρίζεις τελικά την εξουσία μέσα σου και τη χρησιμοποιείς για να δημιουργήσεις τη ζωή που σου αξίζει.

Τοξότης

Είναι μια καινούργια μέρα και η πανσέληνος στους Διδύμους ενεργοποιεί τώρα τον αφοσιωμένο έβδομο Οίκο της συνεργασίας και των διαπροσωπικών σχέσεων. Επιπλέον, ο Χείρων τελικά σταθμεύει απευθείας στον εκφραστικό πέμπτο Οίκο της αγάπης, του ρομαντισμού, του πάθους και της δημιουργικότητας. Επομένως, αν αρχίζεις να προσεγγίζεις περισσότερο κάποιον ξεχωριστό ή τελικά βρίσκεις το θάρρος να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου, να ξέρεις ότι η αυτοεκτίμηση πρέπει πάντα να είναι προτεραιότητα.

Κάτι άλλο που πρέπει να εξετάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι αν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σου αξίζουν στην πραγματικότητα τον χρόνο που διαθέτεις για αυτούς. Έφτασε η ώρα να λάμψεις, Τοξοτίνα. Αρκετά!