Τα 3 ζώδια τα οποία θα είναι πιο τυχερά το 2021

07.01.2021
Τα 3 ζώδια τα οποία θα είναι πιο τυχερά το 2021
To οδυνηρό 2020 τελείωσε και το 2021 είναι εδώ! Και σίγουρα όλες αναρωτιόμαστε: Ποια ζώδια θα έχουν την καλύτερη τύχη το 2021; Όπως συνήθως, τα αστέρια έχουν ήδη την απάντηση, οπότε ας δούμε τι προβλέπει η Ciera Miller του Stylecaster.

Κριός

Κριέ, θα ξεκινήσεις την Άνοιξη με μια ευκαιρία. Στις 21 Μαρτίου, τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη θα καθίσουν στο φλογερό ζώδιο σου. Όταν οι πλανήτες βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο - γνωστό ως «συνένωση» - η ενέργεια αυτού του συγκεκριμένου ζωδίου αυξάνεται. Ο Ήλιος κυβερνά την πιο αληθινή σου ύπαρξη, το μέρος του εαυτού σου που δεν αλλάζει, ανεξάρτητα από το πόσων χρονών είσαι ή όπου καταλήγεις στη ζωή.

Η Αφροδίτη ελέγχει την αγάπη, τα χρήματα και το σεξ και τον τρόπο που αντιδράς στο ρομαντισμό και τη σεξουαλικότητα. Το να έχεις αυτόν τον συνδυασμό την ίδια μέρα με την εαρινή ισημερία, είναι μάλλον ευοίωνο για την αγάπη και τη σεξουαλική σου ζωή – άλλωστε η εαρινή ισημερία είναι μια γιορτή γονιμότητας σε πολλές ειδωλολατρικές παραδόσεις!

Ταύρος

Ταυρίνα, φέτος, θα λάβεις λίγη βοήθεια από τον Ερμή. Προς τα τέλη Απριλίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα σου διδάξει ένα μάθημα σχετικά με το πώς να εκφράσεις αυτά που σκέπτεσαι. Η εποχή του Κριού (ο κύκλος ενός μηνός που έρχεται ακριβώς πριν από τον δικό σας) μπορεί να είναι δύσκολη για εσένα. Η άνοιξη κυλάει και όλοι ξεκινούν νέα projects και κερδίζουν δυναμική. Θέλεις απλώς να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις!

Στις 21 Απριλίου, που είναι η πρώτη μέρα της σεζόν σου, ο Ερμής και ο Ήλιος ενώνονται μαζί σου, ενισχύοντας την ικανότητά σου να επικοινωνείς και να λες στον κόσμο τι πραγματικά θέλεις.

Διάβασε και αυτό: Ποια θα είναι η τυχερή μέρα του 2021 για κάθε ζώδιο

Σκορπιός

Σκορπιε, το 2021 θα τελειώσει με μια υπέροχη νότα για εσένα. Με τον Άρη (τον κυβερνώντα πλανήτη σου) να εισέρχεται στο ζώδιο σου στις 30 Οκτωβρίου, θα είσαι στο στοιχείο σου μέχρι το τέλος του έτους. Ο Άρης είναι ο πλανήτης του πολέμου και των συγκρούσεων, κάτι το οποίο μπορεί να μην φαίνεται χρήσιμο, αλλά εάν διοχετεύεται εποικοδομητικά, η ενέργεια του Άρη μπορεί να σε υποστηρίξει στο να απαιτήσεις το μερίδιό σου στη ζωή. Εάν αισθάνθηκες αδυναμία από τα γεγονότα του 2020, αυτή η έκρηξη ενέργειας προς αυτό το τελευταίο μέρος του 2021, θα μπορούσε να είναι το μεγάλο διάλειμμα που χρειάζεσαι.

Επειδή ο Άρης είναι ο κυβερνών πλανήτης σου, έχεις ήδη ένα πλεονέκτημα: Ο Άρης σε αγαπά! Μην φοβάσαι να πεις αυτό που σκέπτεσαι και να αντιμετωπίσεις άλλους όταν πρόκειται για το μεγαλύτερο καλό - ο κοσμικός φίλος σου ο Άρης είναι στο πλευρό σου.