Τι κρύβει το 2021 για τη σεξουαλική ζωή του κάθε ζωδίου (Μέρος Α’)

19.01.2021
Τι κρύβει το 2021 για τη σεξουαλική ζωή του κάθε ζωδίου (Μέρος Α’)
Νέα χρονιά εν μέσω πανδημίας. Έχουμε διαβάσει τις γενικότερες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, αλλά υπάρχουν και αρκετές πιο ειδικές. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα του... κρεβατιού. Ιδού μια πρώτη ιδέα για το τι λένε τ' άστρα για τη σεξουαλική ζωή κάθε ζωδίου και... ας έχουμε τον νου μας!

Κριός

Το σεξ των γενεθλίων θα είναι στην ημερήσια διάταξη φέτος για σένα, Κριέ. Φέτος, η εποχή του Κριού συμπίπτει με την Αφροδίτη να μετακομίζει στον Κριό. Εξαιτίας αυτού, η αστρολόγος Clarisse Monahan λέει στο Bustle, ότι μπορείς να περιμένεις έναν μήνα γεμάτο ευχαρίστηση. Σε γενικές γραμμές, το 2021 φαίνεται επίσης πολύ καλύτερο για εσένα από το 2020, όσον αφορά το σεξ. Επωφελήσου λοιπόν από τη θετική ενέργεια που έρχεται στο δρόμο σου και διασκέδασε το!

Ταύρος

Ο Άρης, ο πλανήτης του πάθους, θα βρίσκεται στον Ταύρο από τις αρχές του έτους έως τις αρχές Μαρτίου. Σύμφωνα με την Monahan, ο Άρης στον Ταύρο είναι εξαιρετικά αισθησιακός και αν ο Άρης συνδεθεί με το ζώδιο σου, θα οδηγήσει σε κάποια πολύ έντονη ενέργεια. «Ο Άρης στον Ταύρο απολαμβάνει την επαφή και τη φυσική εγγύτητα», λέει η Monahan. «Θα έχεις έναν επιπλέον ενθουσιασμό για την αναζήτηση αισθησιακών απολαύσεων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Διάβασε και αυτό: Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου για το 2021 και μάθε πώς να οργανώνεις τα οικονομικά σου καλύτερα

Δίδυμοι

Οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου μπορεί να είχαν επιπλέον δυσκολίες το 2020 λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο τους. Εάν αισθάνθηκες πρόσφατα ότι η ερωτική σου ζωή ήταν λίγο αδιάφορη, μην ανησυχείς. Η νέα χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη. Σύμφωνα με την Monahan, ο Άρης μπαίνει στους Δίδυμους στις αρχές Μαρτίου, κάτι που σημαίνει μια περίοδο δράσης έξι εβδομάδων για εσένα.

Καρκίνος

Ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο στις 23 Απριλίου, εστιάζοντας στην αναζήτηση της ευχαρίστησης. «Αυτή η είσοδος του Άρη θα πυροδοτήσει μια περίοδο εμπιστοσύνης, ενέργειας και ενθουσιασμού, ειδικά όταν πρόκειται για τη σεξουαλική σου ζωή», λέει η Monahan. Η Αφροδίτη θα συναντήσει επίσης στον Άρη στο ζώδιο σου στις 3 Ιουνίου και θα μείνει μέχρι τις 12 Ιουνίου, κάτι που θα είναι εκπληκτικό για τον έρωτα και τη σεξουαλική σου ζωή.

Λέων

Ο τυχερός Λέων υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον πέμπτο Οίκο του σεξ και του ρομαντισμού. Έτσι, εάν κάποια πρόκειται να ξεκινήσει το 2021 με ένα νέο έρωτα, είναι πολύ πιθανό να είσαι εσύ, Λιονταρίνα. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης έχει επίσης μετακινηθεί στον Οίκο των συνεργασιών σου, οπότε η εύρεση ενός συντρόφου μπορεί να είναι κάτι στο οποίο θα δώσεις σημασία το 2021.

Παρθένος

Εάν θέλεις να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, ακολούθησε μια πολύ συστηματική προσέγγιση σε αυτό. Για παράδειγμα, μπορείς να αποφασίσεις να παρακολουθήσεις ιντερνετικά μαθήματα σεξουαλικών εξερευνήσεων ή να διαβάσεις βιβλία σχετικά με τη σεξουαλικότητα. Όλα έχουν να κάνουν με τη μάθηση. «Η υγεία θα είναι σίγουρα στο επίκεντρο του 2021, οπότε προσπάθησε να συνδέσεις την υγεία και το σεξ», λέει η Monahan. «Ίσως θελήσεις να κάνεις εντατικές ασκήσεις στην κρεβατοκάμαρα