Τα 3 ζώδια που λατρεύουν την ανεξαρτησία τους

19.03.2021
Τα 3 ζώδια που λατρεύουν την ανεξαρτησία τους
Όταν σκέφτεσαι πώς να εκφράσεις την ανεξαρτησία σου, τι σου έρχεται στο μυαλό; Είσαι κάποια που δίνει προτεραιότητα στο να εκφράζεσαι μαζί με άλλους ή προτιμάς να παίρνεις τον δικό σου δρόμο; Κάθε ζώδιο εκφράζει την ανεξαρτησία του με λίγο διαφορετικό τρόπο, αλλά τα 3 παρακάτω ζώδια είναι αυτά που απαιτούν μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

Κριός

Οι Κριοί είναι φυσικοί ηγέτες. Ως το ζώδιο που σηματοδοτεί την αρχή της άνοιξης, καθώς και την αρχή του ζωδιακού κύκλου, κρατούν έναν ενθουσιασμό που τους κρατά εν κινήσει. Τόσο πολύ, που τείνουν να αφήνουν τους άλλους πίσω. Η επιθυμία τους να ολοκληρώσουν γρήγορα τα πράγματα, τροφοδοτεί την ανεξάρτητη φύση τους και έχουν μια στάση τύπου «θα το κάνω μόνος μου». Αυτά τα άτομα χρειάζονται την ελευθερία του να είναι σε θέση να αφήσουν τα πάντα και να αλλάξουν τα σχέδιά τους, χωρίς να χρειάζεται προτού το πράξουν να σταματήσουν και να εξετάσουν άλλες επιλογές.

Τοξότης

Αυτά τα ανοιχτόμυαλα, αισιόδοξα άτομα δίνουν προτεραιότητα στην ελευθερία και τη συνεχή ανάπτυξη σε σχέση με όλα τα άλλα. Οι Τοξότες βλέπουν τη ζωή ως ένα συνεχές ταξίδι και δεν είναι πρόθυμοι να το σταματήσουν για κανέναν - είτε έρχεσαι μαζί τους είτε μένεις πίσω. Απαιτούν πολύ χώρο για να αναπτυχθούν και η στασιμότητα απλά δεν είναι επιλογή για αυτούς. Η αλλαγή του ρυθμού και του τοπίου είναι κάτι που καλωσορίζουν με ανοιχτές αγκάλες. Αυτά τα μεταβλητά ζώδια προσαρμόζονται εύκολα στις αλλαγές της ζωής. Στην πραγματικότητα προτιμούν τα πράγματα να αλλάζουν και να εξελίσσονται, ώστε να μην βαρεθούν.

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο του αέρα δίνει μεγάλη έμφαση στην εξέγερση ενάντια σε ξεπερασμένους κοινωνικούς κανόνες ή όρια. Οι Υδροχόοι παίρνουν την ελευθερία πολύ σοβαρά, όχι μόνο για αυτούς αλλά και για όλους τους άλλους στον κόσμο. Ως οι ανθρωπιστές του ζωδιακού κύκλου, αυτά τα άτομα δίνουν προτεραιότητα στις ανεξάρτητες σκέψεις και ιδέες τους, ακόμα κι αν είναι μια μη δημοφιλής γνώμη που θα αναστατώσει. Αυτοί οι τύποι απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους, γιατί τους επιτρέπει να τιμήσουν τις μοναδικές σκέψεις και ιδέες τους χωρίς να χρειάζεται να συμμορφωθούν για κανέναν.