Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο του Μαρτίου

26.03.2021
Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο του Μαρτίου
Μπορεί να τελειώνει ο μήνας, αλλά η πανσέληνος του Μαρτίου μοιάζει λίγο σαν μια νέα αρχή, καθώς είναι η πρώτη της νέας αστρολογικής χρονιάς και είναι εδώ για να μας οδηγήσει στην άνοιξη. Η ημερομηνία της πανσελήνου είναι η 28η Μαρτίου και θα βοηθήσει στην αποκατάσταση κάποιας ισορροπίας στη ζωή μας καθώς θα ξεκινήσουμε μια νέα αστρολογική περίοδο. Αλλά αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Μαρτίου, μπορεί να βρεις μπροστά σου κάποια συναισθηματικά εμπόδια.

Κριός

Είμαστε στη μέση της περιόδου του Κριού, που σημαίνει ότι το ηλιακό φως της δημοσιότητας βρίσκεται πάνω σου αυτό το μήνα, Κριέ. Αλλά αυτή η πανσέληνος φωτίζει στην πραγματικότητα τον τομέα των συνεργασιών του χάρτη σου. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να στρέψεις λίγο την προσοχή σου στις συνδέσεις σου με άλλα άτομα. Τώρα είναι μια σημαντική στιγμή για να εξετάσεις την αξία και την ενέργεια που φέρνεις στις σχέσεις σου, καθώς και το φορτίο που τις συνοδεύει.

Διάβασε και αυτό: Πρίγκιπας Αλβέρτος για συνέντευξη Harry και Meghan: "Ναι, με ενόχλησε λίγο" [video]

Ζυγός

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, Ζυγέ, θα νιώσεις τη σεληνιακή ενέργεια με έντονο και βαθιά προσωπικό τρόπο και οι σχέσεις σου θα χρησιμεύσουν ως καθρέφτης για την ανάπτυξή σου. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Χείρων συγκεντρώνονται επί του παρόντος στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, κάτι το οποίο δίνει μεγάλη έμφαση στους στενότερους δεσμούς σου. Αυτή η πανσέληνος σου ζητά να δουλέψεις με την αυτοπεποίθησή σου και να αποκτήσεις πραγματικές πληροφορίες σχετικά με το τι προσθέτουν οι πιο κοντινές σχέσεις σου στη ζωή σου.

Αυτό το διάβασες; 5 λάθη που μπορεί να κάνεις στην κουζίνα και κάνουν το φαγητό σου λιγότερο νόστιμο

Αιγόκερως

Αυτή η πανσέληνος εστιάζει στον τομέα της καριέρας του χάρτη σου, Αιγοκερίνα, προσφέροντας σου την ευκαιρία να ανεβείς κατά πολύ στη δουλειά. Εάν έχεις εργαστεί σε ένα project ή στοχεύεις σε έναν συγκεκριμένο επαγγελματικό στόχο, τώρα μπορεί να είναι η ώρα να πετύχεις αυτό που θέλεις. Είναι επίσης μια χρήσιμη στιγμή για να έχεις διαπραγματεύσεις στη δουλειά, καθώς θα αισθανθείς σίγουρη για την εξουσία σου και επιπλέον διπλωματική, χάρη στην επιρροή του Ζυγού σε αυτή την πανσέληνο.