Τι σε εξοργίζει ανάλογα με το ζώδιο σου

09.02.2022
Τι σε εξοργίζει ανάλογα με το ζώδιο σου
Αυτό που μας εξοργίζει, μπορεί μερικές φορές να αποδοθεί στην αστρολογία είτε πιστεύουμε σ' αυτή είτε όχι. Τα ζώδια μας είναι σημαντικοί προγνωστικοί παράγοντες για το τι μπορούμε να ανεχτούμε και τι ακριβώς δεν θα υποστηρίξουμε στη ζωή μας. Ακόμη και τα ωροσκόπια μας μπορούν να υπαινίσσονται πράγματα που πρέπει να αποφύγουμε εντελώς. Διάβασε παρακάτω το πώς μπορείς να τσαντίσεις κάθε ζώδιο.

Κριός

Αν θέλεις να τσαντίσεις έναν Κριό, είναι πολύ εύκολο καθώς περιμένει την κάθε ευκαιρία για να τσακωθεί μαζί σου. Έτσι, θα τσαντιστεί αν δεν τσακωθείς μαζί του.

Αν θέλεις, λοιπόν, να τσαντίσεις έναν Κριό, αγνόησε τον.

Ταύρος

Μην τον παίρνεις στα σοβαρά. Αυτός είναι ο τρόπος για να τον κάνεις έξαλλο. Αν θέλεις να τσαντίσεις έναν Ταύρο, τότε ρίξε μια ματιά στα επιτεύγματα και τις επιθυμίες του και απαίτησε περισσότερα, ενώ κάντον να καταλάβει ότι τίποτα από αυτά που κάνει δεν είναι ποτέ αρκετό.

Δίδυμοι

Βάλε έναν στόχο και υποχρέωσε τον να τον πετύχει. Τίποτα δεν νευριάζει περισσότερο τους Διδύμους από την ιδέα της πίεσης. Αν θέλεις να εκνευρίσεις τον Δίδυμο, τότε πίεσε τον να κάνει κάτι.

Καρκίνος

Πιάσε τον να λεει ένα ψέμα και προκάλεσε τον να το παραδεχθεί. Ο Καρκίνος δεν αντιλαμβάνεται πάντα το γεγονός ότι πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις του, οπότε όταν τον πιάσεις να κάνει ή να λέει κάτι που είναι ψεματάκι, τότε προκάλεσε τον να το παραδεχθεί. Το μισεί.

Λέων

Δείξε στον Λέοντα ότι έχει αυταπάτες και υποστήριξε το με γεγονότα. Τα γεγονότα εξοργίζουν τον Λέοντα και θα τα αρνηθεί κατηγορηματικά. Προσοχή όμως, γιατί ο Λέων δεν τσακώνεται.

Παρθένος

Βασικά, δεν υπάρχει τίποτα που να εκνευρίζει περισσότερο τον Παρθένο από το να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει. Μάλλον θα μισήσει τα κότσια σου απλώς επειδή είναι διαφορετικός από σένα.

Ζυγός

Ο Ζυγός αναστατώνεται σοβαρά από την κακία. Αν θέλεις να δεις τον Ζυγό να ξεκόβει κάποιον από τη ζωή του, αποκάλυψε του κάτι κακό που έχει κάνει.

Σκορπιός

Το να θυμώσεις τον Σκορπιό δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις. Ωστόσο, αν θέλεις να δοκιμάσεις τις αντοχές του, τότε απλά κάνε κάτι ανόητο. Καθώς είναι ένα έξυπνο ζώδιο, πάντα κρίνει αυστηρά τις ανόητες κινήσεις.

Τοξότης

Ζήτα το χρόνο του. Ο Τοξότης είναι μοναχικός. Αν θέλεις να εκνευρίσεις τον Τοξότη φίλο ή εραστή σου, τότε απαίτησε να σου δώσει περισσότερα από αυτά που σου δίνει τώρα.

Αιγόκερως

Πες του πώς να κάνει τη δουλειά του. Θέλεις να τσαντίσεις έναν Αιγόκερω; Δείξε του πώς αυτό που κάνει θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Θα τα πάρει στο κρανίο.

Υδροχόος

Μην του δίνεις άλλη επιλογή. Αν περιορίσεις τις επιλογές από έναν Υδροχόο τότε διατρέχεις τον κίνδυνο να τον τσαντίσεις απίστευτα. Στον Υδροχόο αρέσει η ελευθερία και του αρέσει η ιδέα ότι μπορεί να δραπετεύσει αν το επιλέξει.

Ιχθείς

Αμέλησε να τον ευχαριστήσεις. Αμέλησε να του κάνεις κομπλιμέντα. Αν δεν του δείξεις την ακριβή αντίδραση που σε τσιγκλίζει να δείξεις, τότε θα τσαντίσεις εντελώς τον Ιχθύ.