Τεύχος Ιουνίου 2008

01.06.2008

Αστρολογία

6. Ένα μήνα ΜΑΖΙ

Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Ιουνίου.

8. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

Κάψτε καρδιές!

Το σταθερό ζώδιο του Λέοντα βάζει... χαλινάρι στην ωμή μαχητικότητα και την παρορμητική διάθεση του Άρη

και επιτρέπει σε όλους μας να βάλουμε τη γοητεία μας στην υπηρεσία του έρωτα αλλά και του συμφέροντος.

14. ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ!

Θα πάτε διακοπές; Ρευστό έχετε; Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα μέχρι το Σεπτέμβριο για τα οικονομικά σας και οργανώστε τες με τη σιγουριά που μόνο ένα γεμάτο πορτοφόλι υπόσχεται!

44. O OYPANOΣ TOY ΙΟΥΝΙΟΥ

46. ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι κόποι σας ανταμείβονται.

52. TO MEΓAΛO ΩPOΣKOΠIO

Πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια.

100. ΚΑΡΜΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

102. ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ

Όραμα

20. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Κάνετε μεγάλο λάθος αν νομίζετε ότι η επικοινωνία εξαντλείται όταν οι λέξεις στερεύουν. Παρατηρήστε τις κινήσεις, τις χειρονομίες και τους μορφασμούς του συνομιλητή σας και μάθετε τι κρύβει ή θέλει να σας πει και δεν μπορεί!

24. THINK POSITIVE:

ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΤΕ;

Αν νιώθετε ότι οι ατυχίες... φλερτάρουν επίμονα μαζί σας, ενώ εσείς δεν έχετε καμία διάθεση για «παιχνίδι», κάντε τη θετική σκέψη νοοτροπία και αναλάβετε τα ηνία της ζωής σας, μια και καλή.

26. ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ... ΜΑΝΑΒΗ

Γνωρίζατε ότι τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν ψυχοθεραπευτικές ιδιότητες; Σύμφωνα με μια θεωρία, οι φυσικές τροφές είναι η πιο άμεση απάντηση σε πολλές από τις ασθένειες που απειλούν την εσωτερική μας ισορροπία. Πριν βιαστείτε λοιπόν να καθίσετε αναπαυτικά στην πολυθρόνα του ψυχαναλυτή επισκεφτείτε τον πάγκο του μανάβη.

30. ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΙΟ

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποια πνευματική μορφή κάνει την εμφάνισή της στον ύπνο μας, προειδοποιώντας μας για επερχόμενους κινδύνους, προφητεύοντας τα μελλούμενα ή παρεμβαίνοντας στην πορεία των γεγονότων πολλές φορές ριζικά. Είναι η παρουσία των άγιων μορφών στα όνειρά μας αποτέλεσμα της δικής μας θέλησης ή η φωνή μιας ανώτερης δύναμης που θέλει να μας πει κάτι;

34. Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ... ΜΠΑΝΙΕΡΑ

Η καθαριότητα εξαγνίζει την ψυχή, λέει ένα κινέζικο ρητό και αν αναλογιστείτε ότι κάθε μέρα μας ξεκινάει από το μπάνιο, μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι να αστράφτει αυτός ο χώρος. Όχι όμως με οποιοδήποτε τίμημα! «Αποτοξινώστε»,λοιπόν, το μπάνιο σας με φυσικό τρόπο και βάλτε κι εσείς καθημερινά το λιθαράκι σας στον οικολογικό αγώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ