Λέων

01.01.2007

Σχέσεις

Ο έρωτας είναι το πεδίο δράσης του Ιανουαρίου και σημαντική προτεραιότητα για όλο το μήνα. Βλέπετε, με Ερμή και Αφροδίτη στον Υδροχόο το ταίρι σας με κάποιον τρόπο ορίζει και τη δική σας πορεία ζωής. Το παιχνίδι ανάμεσα στο όνειρο και την αλήθεια γίνεται πιο έντονο όταν η Αφροδίτη συναντιέται με τον Ποσειδώνα στις 18. Εκεί μπορεί πραγματικά να προβάλετε στο έτερον ήμισυ τις δικές σας φαντασιώσεις ή να βλέπετε στο πρόσωπό του μόνο αυτό που σας βολεύει. Η αντίθεση όμως Αφροδίτης - Κρόνου λίγο αργότερα θα διώξει τη σύγχυση και θα σας επιτρέψει να πατήσετε πλέον στη γη. Αν είστε μόνοι, οι πρώτες δεκαπέντε ημέρες προσφέρουν μεγαλύτερες δυνατότητες ικανοποίησης από μια καινούργια σχέση. Τα ζευγάρια μέχρι τις 15 θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να περάσετε καλά, σημαντικό όμως είναι να διατηρείτε καλό επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ σας.

Εργασία

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα έχει πιο γρήγορους ρυθμούς, μεγαλύτερες υποχρεώσεις, αλλά ίσως απαιτεί και κάποιες αλλαγές στον τρόπο που γίνεται
η δουλειά για να είστε πιο παραγωγικοί. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στις σχέσεις με συνεργάτες, υφισταμένους και προϊσταμένους. Με κάποιους απ’ αυτούς μιλάτε την ίδια γλώσσα και καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλο, ενώ με κάποιους νιώθετε ότι δεν ταιριάζει η χημεία σας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι δεύτεροι είναι επιζήμιοι ή ότι οι πρώτοι είναι φίλοι σας. Τον Ιανουάριο πρέπει να αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να καταλάβετε ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός στη δουλειά και να μην επηρεαστείτε από συναισθηματισμούς. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 3 του μήνα δείχνει παρασκήνιο το οποίο πιθανώς αγνοείτε. Μετά τις 16 κάποιοι περιορισμοί ίσως δεν σας επιτρέψουν να κάνετε τη δουλειά σας όπως εσείς επιθυμείτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ