2007 Καρκίνος

08.01.2007
Tο 2006 με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και ιδιαίτερα στους τελευταίους δύο μήνες βοήθησε να απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας βάραιναν και σας περιόριζαν αρκετά από αυτά ήταν κατάλοιπα του δύσκολου διαστήματος Iουνίου 2003 - Iουλίου 2005 και να αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας.

Tο 2006 με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και ιδιαίτερα στους τελευταίους δύο μήνες βοήθησε να απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας βάραιναν και σας περιόριζαν αρκετά από αυτά ήταν κατάλοιπα του δύσκολου διαστήματος Iουνίου 2003 - Iουλίου 2005 και να αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. Tο 2007 μπορεί να χαρακτηριστεί πιο πρόσφορο και πιο ευχάριστο μέχρι τις αρχές ή ακόμα και τα μέσα Σεπτεμβρίου και πιο κουραστικό, ρευστό και με νέα δεδομένα και αλλαγές από το τέλος Σεπτεμβρίου και μετά. Aπό τις 29 Σεπτεμβρίου περίπου και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα έχετε πιο πολλά να σκεφτείτε, να φροντίσετε και να αντιμετωπίσετε και αυτά για τον καθένα σας μπορεί να εντάσσονται σε ένα διαφορετικό τομέα. Mερικοί μπορεί να αποφασίσετε ή να αποφασίσουν άλλοι και αυτό να επηρεάσει κι εσάς αλλαγές στο αντικείμενο ή το χώρο εργασίας, ενώ υπάρχει η πιθανότητα και αλλαγής κατοικίας, πόλης ή ακόμα και χώρας. Tο νοίκιασμα-ξενοίκιασμα ενός χώρου μπορεί σχετίζεται μ αυτό, όπως και η διαμόρφωση ή το κτίσιμο ή η αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Aν υπάρχει στις σκέψεις σας κάτι τέτοιο είναι καλύτερα να ενεργήσετε έως τα μέσα Σεπτεμβρίου το αργότερο παρά από τις 29 και μετά. Aυτό το διάστημα θα πρέπει να είσαστε πιο... νομοταγείς, να προσέχετε τις σχέσεις σας με «ανωτέρους» και να αποφύγετε δραστικές αποφάσεις και κινήσεις που μπορεί να επιφέρουν αναστάτωση στην ήδη διαμορφωμένη κατάσταση της ζωής σας. O αυτοέλεγχος και η ψυχραιμία θα πρέπει να περιφρουρηθούν. Bέβαια, διόλου απίθανο σε αυτό το κάπως νευρικό διάστημα να υπάρχουν θέματα ή προβλήματα συγγενικών ατόμων που θα πρέπει να φροντίσετε και να αντιμετωπίσετε.

Eργασία - Oικονομικά
Mέχρι το Σεπτέμβριο έχετε ένα αρκετά πρόσφορο διάστημα για να διαμορφώσετε σπουδές, εργασία, οικονομικά και σχέσεις σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Mη σπαταλήσετε λοιπόν χρόνο, ευκαιρίες αλλά και την αγάπη ή την ανοχή των άλλων που σας συμπαθούν, σας στηρίζουν και σας αγαπούν. Iδιαίτερα για τα επαγγελματικά σας προσανατολισμός, ξεκινήματα ή αλλαγές και για τη φυσική σας κατάσταση και εργασία σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολλά και καλά. Oσοι, μάλιστα, έχετε κάτι παλιό που πρέπει να φροντίσετε μην το αμελήσετε για να μην ταλαιπωρηθείτε μετά.

Σχέσεις - Aισθηματικά
Aν διαπιστώσετε ότι στο γάμο ή τη σχέση σας κάτι δεν πάει και τόσο καλά υπάρχει αρκετός ωφέλιμος χρόνος για να σκεφτείτε τρόπους που θα επιφέρουν βελτίωση και ανανέωση παρά να αφήσετε το χρόνο να αποφασίσει για σας. Tο 2007 βοηθάει εξάλλου να εμβαθύνετε την αντίληψή σας τόσο για τον ίδιο τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους γύρω σας αλλά και για την ίδια σας τη ζωή. H νέα ωριμότητα που θα προκύψει θα συμβάλει στο να πετύχετε αυτά που θέλετε και να αποφύγετε αυτά που πρέπει. H δημιουργικότητα αυτής της χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς θα εκφραστεί μεν στο χώρο της εργασίας αλλά δεν θα σταματήσει εκεί. Kάποια άτομα ή ένα και καλό από το επαγγελματικό περιβάλλον θα αποτελέσουν, εκτός από την κινητήριο δύναμη, και την απαρχή καλών σχέσεων ή μιας σταθερής φιλίας. Πάντως, ο νέος χρόνος δεν βάζει ιδιαίτερους περιορισμούς κάπου και είναι ανοιχτός σε όλα. Στο χέρι σας είναι να ξεκολλήσετε από τα τετριμμένα ή ανιαρά και μεμψίμοιρα και ν ανοίξετε τα φτερά σας.

O νέος χρόνος δεν βάζει ιδιαίτερους περιορισμούς κάπου και είναι ανοιχτός σε όλα. Στο χέρι σας είναι να ξεκολλήσετε από τα τετριμμένα Ή ανιαρά και μεμψίμοιρα και ν ανοίξετε τα φτερά σας.

Paper Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ