ΔΙΔΥΜΟΙ

01.03.2007

Σχέσεις


Είναι ο τομέας που πλήττεται λιγότερο από τις εκλείψεις του Μαρτίου. Μάλιστα, η επιρροή της Αφροδίτης θα είναι βοηθητική κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, μέχρι τις 18,
ώστε να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα. Στις 8 και 9 Μαρτίου η Αφροδίτη σε αρμονικές όψεις με τον Δία -σχέσεις και γάμος- και τον Κρόνο μπορεί να κάνει τις προσδοκίες σας πραγματικότητα. Εκείνες τις μέρες η επισημοποίηση ενός δεσμού ή μια νέα ερωτική γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί. Πολύ θετικό είναι και το τρίγωνο Δία - Κρόνου, το οποίο πραγματοποιείται στις 16 και, ως αργή όψη, καλύπτει ένα μεγαλύτερο διάστημα εύνοιας. Ούτως ή άλλωςτο 2007 είναι η χρονιά που θα κερδίσετε πολλά στον τομέα των σχέσεων. Το πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει και θα υπάρξει αποκορύφωμα τον άλλο μήνα, με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας.

Εργασία


Ο επαγγελματικός τομέας στο ωροσκόπιό σας δέχεται αυτόν το μήνα ίσως τις πιο σημαντικές όψεις. Τώρα φαίνεται να ξεκινά μια περίοδος που θα διαρκέσει περίπου δυόμισι μήνες και θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και τη μακροημέρευση της εργασίας σας. Πιο ευάλωτοι και επιρρεπείς σε αλλαγές στην καριέρα θα είναι όσοι έχουν γεννηθεί αρχές Ιουνίου, οι οποίοι επηρεάζονται από τον Ουρανό και την πρώτη έκλειψη στις 4, και οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες, που επηρεάζονται από τον Πλούτωνα και τη δεύτερη ηλιακή έκλειψη στις 19. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, ανάδρομος μέχρι τις 7 στον Υδροχόο, σας καλεί να τελειώνετε με εκκρεμότητες, ώστε να προχωρήσετε σε νέα σχέδια. Μετά τις 18, οπότε περνά στους Ιχθύς, θα νιώσετε την ανάγκη να αναλάβετε νέες ευθύνες και να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στον κοινωνικό ή επαγγελματικό χώρο. Προσέξτε, γιατί δεν βλέπουν όλοι με τις καλύτερες προθέσεις την πρόοδό σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ