ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

01.03.2007

Σχέσεις


Ο Μάρτης μπορεί αναμφίβολα, ακόμα και στο πρώτο μισό του -και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 17- , να σας κρατά συγκινησιακά φορτισμένους και να επιτρέπει στα πρακτικά προβλήματα και στις ανάγκες να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάποιοι από εσάς
θα χρειαστεί να ανακαινίσετε ή να τακτοποιήσετε με κάποιον τρόπο το σπίτι ή κάποιον άλλο χώρο ή ακίνητο και δεν θα είστε τόσο ξέγνοιαστοι και απερίσπαστοι όσο θα θέλατε. Αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξετε περισσότερο τη συμπεριφορά σας απέναντι στα συγγενικά σας πρόσωπα, τους στενούς συνεργάτες σας και στο/στη σύντροφό σας. Από τις 18 και μετά έχετε μια μοναδική ευκαιρία για πιο ξεκάθαρες, ουσιαστικές και ικανοποιητικές σχέσεις. Μπορείτε να βελτιώσετε αυτές που άντεξαν και, αν είστε μόνοι, να κάνετε νέες. Από αισθηματικής απόψεως αυτό είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα, γι’ αυτό ενεργοποιηθείτε. Ο έρωτας σάς χτυπάει την πόρτα.

Εργασία


Με ανανεωμένη διάθεση και καινούργιο, πιο αισιόδοξο πνεύμα μπορείτε να σκεφτείτε καινοτομίες που θα κάνουν την εργασία σας πιο αποδοτική. Βέβαια, το χρήμα και κάποια αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα, πιθανώς με συγγενείς, μπορεί να περιπλέξουν κάπως τα πράγματα. Ωστόσο, τρόποι και μέσα που θα εκσυγχρονίσουν και θα κάνουν πιο ανταγωνιστικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε -ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες- πρέπει τώρα και να αναζητηθούν καινα εφαρμοστούν. Παρ’ όλα αυτά, η αποτελεσματικότητα των παραπάνω θα αρχίσει να φαίνεται περισσότερο από τις 18 και μετά, με κορύφωση το πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη. Αν ψάχνετε για εργασία, ο Μάρτης -αλλά και ο Απρίλης- μπορεί να οδηγήσει τα πράγματα σε καλό δρόμο. Κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες και, ιδιαίτερα από τις 18 και μετά, δεν θα μείνετε παραπονεμένοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ