Σεπτέμβριος

29.07.2008

Σχέσεις

Μάλλον περίεργη φαίνεται η κατάσταση και στις σχέσεις και στα αισθηματικά σας αλλά αυτό δεν συνεπάγεται απαραίτητα αδιαφορία από εσάς ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται εντελώς και αυτό το ενδεχόμενο. Μπορεί η κατάσταση στα επαγγελματικά, στα οικονομικά ή στην οικογένεια να είναι τέτοια που μπορεί να επηρεάσει και τη διάθεση και τα αισθηματικά σας. Τώρα δοκιμάζονται συνεργασίες, σχέσεις αλλά και ο γάμος σας και αν αυτά είναι βεβαρημένα, τώρα μπορεί

να πάρουν δυσάρεστη τροπή. Για να μην υπάρξουν αλλαγές, πρέπει να κουραστείτε αρκετά, αλλά και να ελέγχετε καλύτερα τον παρορμητισμό και τη ζήλια σας. Καλό είναι να μη δώσετε εσείς αφορμή για να «ξυπνήσουν» ανασφάλειες αμφισβητήσεις και γκρίνιες από την πλευρά του συντρόφου σας. Αν κάνετε μια πρόσφατη γνωριμία, μην πιέσετε τα πράγματα. Μπορεί να έχετε αντίθετα από αυτά που επιδιώκετε.

Εργασία

Η μάχη για τη διατήρηση της θέσης σας αλλά και κάποιων δικαιωμάτων σας προβλέπεται σκληρή, αφού οι συνθήκες που θα επικρατούν, όπως και ο ανταγωνισμός, ζορίζουν

τα πράγματα. Αν σχεδιάζετε κάποιο σημαντικό επαγγελματικό εγχείρημα και μπορείτε να το μεταθέσετε για τον επόμενο μήνα, θα κάνετε πολύ καλά. Αν όμως αυτό δεν είναι δυνατό, προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται και μην αφήσετε χώρο για απρόοπτα. Αν ψάχνετε εργασία και οι προσφορές δεν είναι αξιόλογες, μην απογοητευτείτε. Παρακάτω σίγουρα θα έχετε καλύτερη τύχη. Αν, πάλι, προσπαθείτε να κλείσετε μια επιχείρηση που κάθε άλλο παρά κερδοφόρα έχει αποδειχτεί, ο Σεπτέμβριος δεν είναι ο καλύτερος μήνας.

Το κλίμα ανάμεσα σ’ εσάς και ανωτέρους σας ή στενούς συνεργάτες μπορεί να φορτιστεί για... ψύλλου πήδημα. Διαβάστε ενδελεχώς ό,τι γράφετε, υπογράφετε καθώς και έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ