Σεπτέμβριος

29.07.2008

Σχέσεις

Πρόκειται για έναν αρκετά ευνοϊκό μήνα για τις διάφορες σχέσεις σας -επαγγελματικές, κοινωνικές, συγγενικές, φιλικές-, όπως και για τα αισθηματικά σας. Ο συνδυασμός Άρη

και Αφροδίτης μπορεί να βοηθήσει τόσο στις νέες γνωριμίες και σχέσεις όσο και στην ανάπτυξη πολύ σοβαρών δεσμών. Τώρα μπορούν να τονωθούν, να βελτιωθούν και να αναζωογονηθούν ο γάμος σας -αν περνάει μια περίοδο στασιμότητας-, αλλά και η αισθηματική σας σχέση - όχι μόνο μέσω των αισθημάτων, αλλά και μέσω ενός πιο ικανοποιητικού σεξ. Αν έχετε σκεφτεί να συμβιώσετε ή να παντρευτείτε μέχρι τις 23, μπορείτε να προχωρήσετε. Βέβαια, οι Κυριακές, που συνήθως προτιμώνται -οι 7, 14 και 21-, δεν είναι και οι καλύτερες. Υπάρχουν όμως πολλές άλλες ημέρες. Από τις 24 και μετά, με την Αφροδίτη να σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σας, χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, την οποία πρέπει να κρατήσετε και τον Οκτώβριο.

Εργασία

Να ο μήνας που μπορεί να ενισχύσει τις δυνατότητές σας, να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά και να αναδείξει ταλέντα και ικανότητες. Αν γυρίζετε στην κανονική παλιά σας δουλειά, αναλογιστείτε πώς αυτή μπορεί να γίνει καλύτερη και αποδοτικότερη. Πάντα υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει καλύτερο. Αν θέλετε να αλλάξετε εργασία τώρα, κυνηγήστε το μετά μανίας, γιατί απλούστατα μπορείτε να βρείτε και κάτι που να σας πηγαίνει ψυχικά, πνευματικά ή... αισθηματικά ή κάτι που θα ενισχύσει περισσότερο το πορτοφόλι σας. Αν έχετε μια ζημιογόνα επιχείρηση και ψάχνετε να την ξεφορτωθείτε, η καλύτερη περίοδος είναι μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου και να ξέρετε πως ό,τι σας προσφερθεί αυτό το διάστημα είναι και το καλύτερο. Βέβαια, στη διάρκεια του μήνα μπορεί να αναγνωριστεί περισσότερο η προσφορά σας ή να γίνετε και πιο δημοφιλείς. Ξεκινήματα που γίνονται τώρα -και όσο πιο νωρίς- έχουν περισσότερες ελπίδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ