Σεπτέμβριος

29.07.2008

Σχέσεις

Οι πρώτες τρεις εβδομάδες του Σεπτεμβρίου απέχουν αρκετά από το να θεωρηθούν οι πιο ερωτικές του χρόνου, καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη στον εγκεφαλικό Ζυγό έρχονται σε αντίθεση με τη δική σας συναισθηματική και ευαίσθητη φύση. Έτσι, μπορεί να νιώθετε

ότι το ταίρι σας δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά σας ή μπορεί οι συνθήκες να μην επιτρέπουν ιδιαίτερες τρυφερότητες. Μπορεί οι υποχρεώσεις οι δικές σας ή του συντρόφου σας να μην αφήνουν πολλά περιθώρια ελεύθερου χρόνου. Αν έχετε αποφασίσει μια συμβίωση ή παντρεύεστε, οι ευθύνες που θα έχετε δεν επιτρέπουν χαλαρούς ρυθμούς για να αφεθείτε στον έρωτα. Αν είχατε δημιουργήσει μια σχέση το καλοκαίρι, ίσως τώρα κριθεί η πορεία της, ιδιαίτερα με κάποιο άτομο του παρορμητικού σταυρού, με έναν άλλο Καρκίνο, Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω. Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και δημιουργεί προϋποθέσεις ευτυχίας σε νέες και παλιές σχέσεις!

Εργασία

Ο Σεπτέμβριος είναι ρευστός για τους περισσότερους από εσάς και δείχνει την ανάγκη προσαρμογής σε νέα περιβάλλοντα ή συνθήκες στο χώρο του σπιτιού ή της εργασίας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το σενάριο να αλλάξετε χώρο δουλειάς ή και χώρο διαμονής, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε στις μετακινήσεις σας. Χωρίς, φυσικά, να αποκλείεται και το αντίστροφο σενάριο, δηλαδή να αποφασίσετε να αλλάξετε πόλη και να προσπαθείτε να βρείτε δουλειά στο νέο τόπο διαμονής. Η θετική όψη Δία - Κρόνου αυτόν το μήνα φέρνει τύχη σε νέες συνεργασίες ή στη σταθεροποίηση μιας δουλειάς που ξεκίνησε πρόσφατα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να συμφωνήσετε ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο μετά τις 24, που γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής. Αν υπάρξει ένταση στη δουλειά, λόγω του Πλούτωνα που γυρίζει σε ορθή πορεία στον Τοξότη στις 9, μην πανικοβληθείτε, καθώς θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν και θα μείνουν στο πλευρό σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ