"Πάρτυ" στο Θέατρο Βεάκη!

05.11.2002
Στον πριβέ χώρο ενός πολυτελούς εστιατορίου στο Παρίσι, φτάνουν διαδοχικά τρεις άντρες. Ο καθένας από τους τρεις έχει λάβει μία πρόσκληση σε πάρτι στον συγκεκριμένο χώρο. Ενώ αναρωτιούνται τι συμβαίνει, στον ίδιο χώρο μπαίνουν διαδοχικά τρεις γυναίκες. Από την στιγμή αυτή και μετά, μαθαίνουμε ότι αυτοί οι έξι άνθρωποι είναι τρία πρώην ανδρόγυνα.
Το καινούριο έργο του Νηλ Σάιμον "Το Πάρτυ" παρουσιάζεται στο θέατρο Βεάκη.
Καλεσμένοι:
Οσοι χώρισαν
Οσοι δεν χώρισαν ακόμα
Οσοι παντρεύτηκαν
Οσοι το σκέφτονται ακόμα
Οσοι σκέφτονται να ξαναπαντρευτούν
Οσοι σκέφτονται να ξαναχωρίσουν
Οσοι ζητούν διατροφή
Οσοι φοβούνται να μην δώσουν
Οσοι ελπίζουν ακόμα
και Οσοι δεν περιμένουν τίποτα!
Ολοι έχουμε λόγο να βρεθούμε στο "πάρτυ" γιατί ... μας αφορά.

Οικοδεσπότες: ο Λάκης Λαζόπουλος που έκανε τη μετάφραση, ο Γρηγόρης Βαλτινός τη σκηνοθεσία, ο Γιώργος Ασημακόπουλος τα σκηνικά και τα κοστούμια καθώς και οι πρωταγωνιστές (αλφαβητικά): Σμαράγδα Καρύδη, Κρατερός Καστούλης, Εβελίνα Παπούλια, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάνια Τρύπη, Αντώνης Φραγκάκης.

Λίγα λόγια το έργο: Στον πριβέ χώρο ενός πολυτελούς εστιατορίου στο Παρίσι, φτάνουν διαδοχικά τρεις άντρες. Ο καθένας από τους τρεις έχει λάβει μία πρόσκληση σε πάρτι στον συγκεκριμένο χώρο. Ενώ αναρωτιούνται τι συμβαίνει, στον ίδιο χώρο μπαίνουν διαδοχικά τρεις γυναίκες. Από την στιγμή αυτή και μετά, μαθαίνουμε ότι αυτοί οι έξι άνθρωποι είναι τρία πρώην ανδρόγυνα. Κάποιος είχε την "δαιμόνια" ιδέα να καλέσει αυτούς τους έξι ανθρώπους σε κοινό χώρο, ώστε να συναντηθούν και να λύσουν μα αυτόν τον τρόπο το αίνιγμα του χωρισμού τους. Μέσα από τις συζητήσεις, τις αντιπαραθέσεις, τις συγκρούσεις και τις αναπάντεχες εξελίξεις στις σχέσεις των ηρώων, τους ακούμε να μιλούν για την φθορά του έρωτα, του γάμου, του πάθους της φιλίας, των ανθρωπίνων σχέσεων- και κυρίως για την φθοροποιό και ταυτόχρονα την ακατάλυτη δύναμη της αγάπης.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Απογευματινές: Σάββατο λαϊκή- Κυριακή: 18.00
Τετάρτη- Κυριακή: 21.00
Δευτέρα και Τρίτη το Θέατρο ΑΡΓΕΙ