"Θάλαττα, θάλαττα"

19.07.2004
Στην καρδιά της Αθήνας, σε ένα παλιό αθηναϊκό σπίτι στο Γκάζι, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης δημιούργησε έναν χώρο γεμάτο...θάλασσα.
Στην καρδιά της Αθήνας, σε ένα παλιό αθηναϊκό σπίτι στο Γκάζι, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης δημιούργησε έναν χώρο γεμάτο...θάλασσα. Ο ίδιος για πολλά χρόνια είχε ασχοληθεί με τη ναυτιλία και για τον λόγο αυτό, το 2001 έφτιαξε το μαγαζί "Θάλαττα", όπου οι μεσογειακές γεύσεις, τα θαλασσινά και τα ψάρια έχουν τον πρώτο λόγο. Το μαγαζί αποτελείται από δύο χώρους που δένουν άψογα μεταξύ τους. Η αυλή λειτουργεί και τον χειμώνα, όπου οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν το φαγητό, χαζεύοντας συγχρόνως τον αττικό ουρανό. Η σάλα είναι στα χρώματα της θάλασσας και της άμμου, ενώ η διακόσμηση είναι απλή και απέριττη.

Μενού
Ο σεφ Γιάννης Σοφός με προϋπηρεσία σε γνωστά εστιατόρια των Αθηνών δημιουργεί μοναδικές γεύσεις, από ολόφρεσκα θαλασσινά, βασισμένες στην μεσογειακή κουζίνα. Χαρακτηριστικά στο Θάλαττα μπορείτε να απολαύσετε πλήρες ουίστερ μπαρ, παραδοσιακή ψαρόσουπα από πετρόψαρα, ενώ τα πιάτα ημέρας δημιουργούνται κατόπιν επιθυμίας του πελάτη. Η κάβα περιλαμβάνει ετικέτες ελλήνων παραγωγών.


Βίτωνος 5 *από Πειραιώς 105*
τηλ: 2103464204
τιμή: 29,35 - 38,00 EURO