Και η Λίτσα Γιαγκούση στη «Σπιναλόγκα»

17.02.2011
Τον τελευταίο καιρό η Λίτσα Γιαγκούση είναι εγκλωβισμένη στη δική της «Σπιναλόγκα». Και δεν εννοούμε φυσικά το σίριαλ του Mega, αλλά το εστιατόριο «Σπιναλόγκα» στον Πειραιά, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτρια η γνωστή τραγουδίστρια.

Τον τελευταίο καιρό η Λίτσα Γιαγκούση είναι εγκλωβισμένη στη δική της «Σπιναλόγκα». Και δεν εννοούμε φυσικά το σίριαλ του Mega, αλλά το εστιατόριο «Σπιναλόγκα» στον Πειραιά, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτρια η γνωστή τραγουδίστρια.

Η Γιαγκούση δηλώνει λάτρης της κρητικής κουζίνας, και για να το αποδείξει συνχρηματοδότησε ένα παρεάκι από την Κρήτη για τη δημιουργία της «Σπιναλόγκας». Πρόκειται για έναν χώρο που στήθηκε με πολύ σεβασμό στον πελάτη, και συνδυάζει την ποιότητα στο φαγητό και την καλή μουσική. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στη «Σπιναλόγκα» είναι βιολογικής καλλιέργειας και έρχονται από την Κρήτη, ενώ η ίδια η τραγουδίστρια ασχολήθηκε πολλές ώρες για τη δημιουργία του.

Αναφορικά με το όνομα - εμπνευσμένο από την τηλεοπτική επιτυχία το "Νησί" - η Λίτσα Γιαγκούση το βρίσκει εύηχο και εμπορικό(!) Αυτή την περίοδο συνεργάζεται με τον Χρήστο Δάντη, για μια και­νούργια δουλειά, ενώ συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.