Ο πιανίστας Γιώργος Κωνσταντίνου στο Beton7

17.02.2011
H μουσική μας οδηγεί στην αναζήτηση ποιητικών τοπίων της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Ο πιανίστας Γιώργος Κωνσταντίνου ερμηνεύει ζωντανά 25 έργα των Γ. Κουμεντάκη και György Ligeti στο στο Beton7.

H μουσική μας οδηγεί στην αναζήτηση ποιητικών τοπίων της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Ο πιανίστας Γιώργος Κωνσταντίνου ερμηνεύει ζωντανά 25 έργα των Γ. Κουμεντάκη και György Ligeti παραθέτοντάς τα αντιστικτικά με ηχογραφημένα ερωτικά ποιήματα των Καβάφη, E.E. Cummings, Sharon Olds και Charles Bukowski.

Οι δύο αυτές μορφές της έκφρασης εναλλάσσονται και συγκρούονται βίαια. Γινόμαστε μάρτυρες της συνύπαρξης του τρυφερού με το χυδαίο, του λυρικού με το μηχανικό, του ενεργητικού με το παθητικό.

Καθώς η ποίηση ξετυλίγει πτυχές της ανθρώπινης σεξουαλικότητας η μουσική μας βοηθά να διεισδύσουμε βαθύτερα και να κατανοήσουμε καλύτερα την κοινή ερωτική μας ουσία.

Ο πιανίστας Γιώργος Κωνσταντίνου στο Beton7
στις 3,14 & 17 Μαρτίου 2011 | 21:00

Επιμέλεια προγράμματος: Γιώργος Κουμεντάκης

Τιμή εισιτηρίου: 12ευρώ και 8ευρώ (φοιτητικό)

Το BΕΤΟΝ7 είναι Kέντρο Τέχνης και Πολιτισμού. Φιλοδοξεί να αποτελέσει χώρο έλξης για νέες ιδέες και τάσεις στη σύγχρονη τέχνη και τον πολιτισμό και να προβάλλει νέους καλλιτέχνες.

BETON 7
Πύδνας 7, Βοτανικός - Αθήνα 11855
(κοντά στη στάση Κεραμεικός του Μετρό)
τηλ. 2107512625 / www.beton7.com.