Τα παιδία που παίζει ...δεν παίζονται!

17.03.2011
Το πρόγραμμα τους είναι ‘classy’. Δεν πας για να ξεσαλώσεις. Πας για να ακούσεις κομμάτια που δε θα ακούσεις live ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού.

Και το Χάρη και τον Γρηγόρη τους ήξερα από παλιά… ουυυ πολύ παλιά. Και τους αγαπούσα από παλιά. Και πολύ χάρηκα που τους είδα να συμπράττουν σε μια συνεργασία επιπέδου. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν τους είχα φανταστεί μαζί –κακώς- γιατί τελικά συνειδητοποίησα ότι και οι μουσικές τους ταιριάζουν, και τα γούστα τους, και το χιούμορ τους και οι φωνές τους.

Στο Dome, συναντιούνται κάθε Τετάρτη και με lounge διάθεση τραγουδάνε, παίζουν, ενίοτε βήχουν γιατί παίζουν και με πυρετό, κινούνται σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο και εν τέλει, σου κάνουν τη βραδιά πιο όμορφη.

Πρώτα από όλα έχουν επιλέξει μαγαζάρα. Με ευγενέστατο προσωπικό και απολαυστικά ποτά σε μια ατμόσφαιρα που σε φτιάχνει αμέσως.

Το πρόγραμμα τους είναι ‘classy’. Δεν πας για να ξεσαλώσεις. Πας για να ακούσεις κομμάτια που δε θα ακούσεις live ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για όλο το πρόγραμμα αλλά κυρίως και ειδικά για το Fragile!!!! Νομίζω πως -χωρίς να είναι το κομμάτι που θα σου μιλήσει όπως κάποιο άλλο που σου θυμίζει έρωτες και πληγωμένες καρδιές-, είναι η επιλογή με την οποία θα σβουρήξει το κεφάλι σου στις πρώτες νότες, θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις να ακούσεις Sting live πολύ καιρό και θα πεις από μέσα σου ‘μπράβο ρε παιδιά, σας παραδέχομαι για το set list!’

Μετά τις δικές τους επιτυχίες, θα ακούσεις Michael Jackson, Madonna, ακόμη και Britney σε ένα Toxic διαφορετικό, Αρβανίτη, Δάντη, Κορκολή, Ρέμο, Παπαρίζου… ε και Πάριο. Χωρίς Πάριο δε γίνεται. Και χωρίς George Michael δε γίνεται (ναι και το Careless Whisper λένε) και χωρίς Duran Duran επίσης δε γίνεται, λέω σα γνήσια duranitsa με ιδιαίτερη χαρά για το Ordinary World. (Μπορώ να ζητήσω το Save a Prayer για την επόμενη παρακαλώ πολύ πολύ?)

Φινάλε με ‘Δε θα με Ξεχάσεις’ και ‘Φταίμε κι οι Δυο’… καλά τα λέτε….
Αφενός δε θα σας ξεχάσω, αφετέρου ναι, φταίτε κι οι δυο που έχετε θέσει τον πήχη ψηλά και δεν μας αρέσουν οι υπόλοιποι! ;-)

E.Σ.

* O Χάρης έπαιζε με πυρετό και του ευχόμαστε γρήγορα περαστικά! Είναι δε τόσο ακομπλεξάριστο παιδί που πήρε αντιβίωση onstage! Για αυτό τον αγαπάμε εδώ και χρόνια. Είναι cool. Κάνει αυτό που θέλει, όπως και όποτε το θέλει, απλά γιατί έτσι νιώθει. Είσαι ο καλύτερος. Συνεχίζω να θαυμάζω το μυαλό σου.

* O Γρηγόρης παραμένει το πιο γελαστό και ευγενικό παιδί, χωρίς ίχνος ‘σταριλικίου’. Με μάτια που λάμπουν από καλή διάθεση και ευπρέπεια. Και επειδή από μικρές λεπτομέρειες καταλαβαίνεις πολλά για την ψυχή του άλλου… Γρηγόρη υποκλίνομαι. Είσαι μοναδικός.