Νέοι No Doubt με τους παραγωγούς της Beyonce και της Madonna!

22.07.2011
Οι No Doubt έλειψαν από τα στούντιο καμιά δεκαριά χρόνια, έμπλεξαν με οικογενειακές υποχρεώσεις, έγιναν μπαμπάδες και μαμάδες και καλά όλα αυτά αλλά επειδή χωρίς μουσική δε γίνεται ενώθηκαν ξανά όπως έχουμε ξαναπεί κι άλλες φορές κι επιστρέφουν. Σε στούντιο με παιδικά χαρά λίγο πιο δίπλα αυτή τη φορά. Δεν είχαν αποκαλύψει τα πάντα όσον αφορά τους συνεργάτες τους

Οι No Doubt έλειψαν από τα στούντιο καμιά δεκαριά χρόνια, έμπλεξαν με οικογενειακές υποχρεώσεις, έγιναν μπαμπάδες και μαμάδες και καλά όλα αυτά αλλά επειδή χωρίς μουσική δε γίνεται ενώθηκαν ξανά όπως έχουμε ξαναπεί κι άλλες φορές κι επιστρέφουν. Σε στούντιο με παιδικά χαρά λίγο πιο δίπλα αυτή τη φορά. Δεν είχαν αποκαλύψει τα πάντα όσον αφορά τους συνεργάτες τους όμως ήρθε μια φωτογραφία με λεζάντα "Συμβαίνει τώρα" που τα μαρτύρησε όλα και ό όποιος είναι follower τους στο twitter θα την έχει δει λίγο πιο νωρίς.

Οι κύριοι που βρίσκονται μαζί με τη Gwen Stefani και το χαρέμι της είναι οι περιζήτητοι παραγωγοί Major Lazer δηλαδή ο Diplo και Switch και βρέθηκαν στην κονσόλα για το κομμάτι Push and Shove, οι οποίοι συνεργάστηκαν πρόσφατα με τη Beyonce για το χιτ της "Run the world (Girls)" και τη Nicola Roberts για το ντεμπούτο single της "Beat of my drum". Θυμήσου επίσης πως στην παραγωγή του δίσκου είναι και ο Mark ?Spike? Stent, παραγωγός της Madonna και των Depeche Mode οπότε το αποτέλεσμα που θα είναι έτοιμο σε δύο μήνες δε μπορεί να μην είναι καλό.

K.Π