Παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα της Winehouse!

26.07.2011
Είναι απ’ αυτά τα γελοία πράγματα που βγαίνουν στη δημοσιότητα μετά από λίγο καιρό κι αφού έχει συμβεί το μοιραίο. Ύστερα από κάποιες έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε πως τα Βρετανικά και κατακίτρινα tabloids παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα της Amy Winehouse (μέτρα πόσες φορές

Είναι απ’ αυτά τα γελοία πράγματα που βγαίνουν στη δημοσιότητα μετά από λίγο καιρό κι αφού έχει συμβεί το μοιραίο. Ύστερα από κάποιες έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε πως τα Βρετανικά και κατακίτρινα tabloids παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα της Amy Winehouse (μέτρα πόσες φορές έχεις δει τα όνομα της αυτές τις ημέρες) κάτι που επιβεβαιώνει κι ένας ρεπόρτερ της Sunday Mail σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιας ανώνυμης πηγής.

Μάλλον έτσι εξηγείται αυτή η κανιβαλίστικη αντιμετώπιση από τον Τύπο της χώρας της που έψαχνε συνέχεια ευκαιρία να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες της που την έδειχναν στο κακό της το χάλι με λεζάντες που ξεπερνούσαν τα όρια του μαύρου και κρύου χιούμορ . Όμως εκτός απ αυτό, ο δημοσιογράφος Charles Lavery είπε στο NME πως πολλές φορές αρκετοί «κοντινοί»της άνθρωποι πουλούσαν πληροφορίες στα έντυπα και τις εφημερίδες σε σημείο να γίνει ρουτίνα πλέον για ένα μεγάλο μέρος του Τύπου. Get a life..

Κ.Π