Εορταστική ραδιοφωνική εκπομπή για το Nevermind!

26.08.2011
Eκείνο το grunge άλμπουμ των Nirvana με το γυμνό αγοράκι στο βυθό του εξωφύλλου έχει γεμίσει την τούρτα γενεθλίων του με 20 κεράκια όπως είχαμε ξαναπεί και το γιορτάζει όσο μπορεί κρατώντας τη γιορτή όσες μέρες αρμόζει σε κάποιον κλασσικό. Ο Jon Stewart, παραγωγός της

Eκείνο το grunge άλμπουμ των Nirvana με το γυμνό αγοράκι στο βυθό του εξωφύλλου έχει γεμίσει την τούρτα γενεθλίων του με 20 κεράκια όπως είχαμε ξαναπεί και το γιορτάζει όσο μπορεί κρατώντας τη γιορτή όσες μέρες αρμόζει σε κάποιον κλασσικό. Ο Jon Stewart, παραγωγός της δίωρης ραδιοφωνικής εκπομπής Daily Show του Sirius XM θα φιλοξενήσει σε μία εκπομπή αφιερωμένη στο "Nevermind" τα πρώην μέλη των Nirvana, Dave Grohl και Krist Novoselic μαζί με τον παραγωγό του δίσκου Butch Vig για μία εκπομπή-γιορτή.

Εκτός από το συγκεκριμένο δίωρο ο Sirius XM δημιούργησε το Nevermind radio που θα παίζει μουσικές από όλα τα άλμπουμ των Nirvana, B-sides, live εκτελέσεις και συνεντεύξεις μουσικών και κριτικών. Τέλος στις 23 Σεπτεμβρίου θα γίνει και ένα Q&A session στη Νέα Υόρκη με επιλεγμένους ακροατές στο κοινό. "Αυτός είναι ο δικός μας τρόπος να τιμήσουμε καλλιτέχνες που με την κυκλοφορία του Nevermind επηρέασαν μία ολόκληρη γενιά και σημάδεψαν μία αλλαγή στην ιστορία της μουσικής που δε ξεχάσει ποτέ κανείς" δήλωσε ο διευθυντής του σταθμού Scott Greenstein.

K.Π