Η Janet Jackson θα λείπει από το tribute show για τον Michael

30.08.2011
Μπορείς να βγάλεις πολλά λεφτά εκμεταλλευόμενος τη μνήμη κάποιου και στην περίπτωση του Michael Jackson θα μπορούσε να χτιστεί ένα ολόκληρο χωριό με τα κέρδη όλων των πωλήσεων και όσων συναυλιών, εκδηλώσεων κτλ έχουν οργανώσει. Στις 8 Οκτωβρίου θα γίνει μία tribute συναυλία προς τιμή του Jacko αλλά θα έχει μια σημαντική απουσία αφού η αδερφή του Janet Jackson δήλωσε

Μπορείς να βγάλεις πολλά λεφτά εκμεταλλευόμενος τη μνήμη κάποιου και στην περίπτωση του Michael Jackson - σήμερα είναι τα γενέθλια του- θα μπορούσε να χτιστεί ένα ολόκληρο χωριό με τα κέρδη όλων των πωλήσεων και όσων συναυλιών, εκδηλώσεων κτλ έχουν οργανώσει. Στις 8 Οκτωβρίου θα γίνει μία tribute συναυλία προς τιμή του Jacko αλλά θα έχει μια σημαντική απουσία αφού η αδερφή του Janet Jackson δήλωσε ότι δε θα μπορέσει να πάει. Κι όπως είναι αναμενόμενο έχει μεγαλώσει πάρα πολύ το σύννεφο με τα αρνητικά σχόλια.

Ο λόγος που δε θα μπορέσει να πάει είναι η παρουσία της στη δίκη που γίνεται με κατηγορούμενο τον γιατρό του αδερφού της ο οποίος κατηγορείται πως χορήγησε overdose χαπιών στον τραγουδιστή λίγο πριν πεθάνει. Το live θα γίνει στο στάδιο Millennium του Cardiff της Ουαλίας, κάτι που έχει δυσαρεστήσει πολλούς φαν και θα συμμετέχουν οι Christina Aguilera, Craig David, Leona Lewis, JLS, Cee Lo Green, Smokey Robinson και η εγκυμονούσα Beyonce μέσω video όπου θα τραγουδήσει διασκευή ενός τραγουδιού των Jackson 5.

Κ.Π