Κάπνισαν τις στάχτες του Tupac..

31.08.2011
Πόσο μακάβριο ν' αντέξει κανείς; O Kith Richards δήλωσε στη βιογραφία του ότι σνίφαρε τις στάχτες του πατέρα του και τώρα το πρώην συγκρότημα του Tupac Shakur παραδέχτηκε ότι όντως είχαν καπνίσει εκείνες του θρυλικού ράπερ. Σε μία συνέντευξη στο Vlad TV οι Young Noble και EDI Mean

Πόσα μακάβρια ν' αντέξει κανείς; O Kith Richards δήλωσε στη βιογραφία του ότι σνίφαρε τις στάχτες του πατέρα του και τώρα το πρώην συγκρότημα του Tupac Shakur παραδέχτηκε ότι όντως είχαν καπνίσει εκείνες του θρυλικού ράπερ. Σε μία συνέντευξη στο Vlad TV οι Young Noble και EDI Mean είπαν χωρίς φόβο και πάθος ότι σ ένα μνημόσυνο που ήταν εκείνοι κι οικογένεια του, πέταξαν στη θάλασσα πολλά αγαπημένα πράγματα του Tupac και για να τιμήσουν τον φίλο τους αντί για καπνό έβαλαν στα χαρτάκια τις στάχτες τους.

"Αν ακούσετε το Black Jesus λέει 'Last wishes, niggas smoke my ashes'. Αυτό ήταν μία επιθυμία του και δεν ξέραμε αν το εννοούσε όντως αλλά το πήραμε στα σοβαρά". Συμπληρώνει ο EDI. Παράλληλα με όλες αυτές τις δηλώσεις ο Antoine Fuqua (Training day, King Arthur) ετοιμάζει την βιογραφία του πρώην frontman των Outlawz, Tupac με τίτλο τ’ όνομα του και βρίσκονται στη φάση αναζήτησης του πρωταγωνιστή. Κάτι τέτοια βλέπει ο Zach Galifianakis και κάνει καφέ με την τέφρα του πατέρα του..

K.Π