H Sinead O'Connor ψάχνει για σεξ! AΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ!

31.08.2011
Ναι ναι καλά βλέπετε. Αυτή είναι στη φωτογραφία και αυτό είναι που ψάχνει! Και από το website της όσο και από το Twitter με συνεχείς δημόσιες εκκλήσεις για ένα καλό άνδρα που θα την κάνει να περάσει καλά..

H Sinead O'Connor ψάχνει για σεξ! Ναι ναι καλά βλέπετε. Αυτή είναι στη φωτογραφία και αυτό είναι που ψάχνει τόσο μεσα από το website της όσο και από το Twitter με συνεχείς δημόσιες εκκλήσεις για ένα καλό άνδρα που θα την κάνει να περάσει καλά..

Δεν είναι εύκολο να μεταφραστούν όλα χωρίς επέμβαση λογοκρισιας οπότε θα αρκεστούμε σε μερικές από τις φράσεις της... "Φοβάμαι ότι πλέον είμαι απελπισμένη για σεξ" ...

Η σεξουαλική ζωή της, συνεχίζει, είναι τόσο δύσκολη που αψυχα αντικείμενα αρχίζουν να φαίνονται ενδιαφέροντα...

Και συνεχίζει... πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 44, να εργάζεται, να μη βάφει τα μαλλιά του... να μην τον λένε Brian ή Nigel, να είναι τριχωτός, τρυφερός και να θέλει αγγαλίτσες... (και όχι "wham-bam")... (έλεος)

Θυμίζουμε οτι έχει περάσει τρεις γάμους, το 2000 ανακοινωσε οτι είναι ομοφυλόφιλη και το 2005 διευκρίνισε ότι ειναι 3/4 straight και 1/4 gay. (έλεος λέμε...)

Και συνεχίζουμε -τώρα πια με κόκκινο x πάνω δεξιά στην οθόνη- ειναι -λέει- 99.999% κολπική αλλά έχει δοκιμάσει και την εναλλακτική και πέρασε θεσπέσια... (έλεος ξαναλέμε)!

Οσοι πιστοί τρέξτε... Α! πρέπει να έχετε και "sweet heart & filthy mind" Καλή τύχη! Θα τη χρειαστείτε!

Ε.Σ.