Ο Jack White παίρνει τον κατήφορο..

01.09.2011
Μάλλον είναι το χειρότερο τραγούδι που θ' ακούσεις σήμερα κι αυτό το μήνα γενικότερα. Δεν περιμέναμε ποτέ να πούμε κάτι τέτοιο για τον Jack White αλλά μ’ αυτή τη συνεργασία και μ αυτό το κομμάτι που έφτιαξαν το μόνο που μπορεί να σκεφτείς είναι ότι σίγουρα μας κάνει κάποια πλάκα. Ο White μπήκε στο στούντιο με τους ράπερς Insane Clown Posse και τους JEFF The Brotherhood ,

Μάλλον είναι το χειρότερο τραγούδι που θ' ακούσεις σήμερα κι αυτό το μήνα γενικότερα. Δεν περιμέναμε ποτέ να πούμε κάτι τέτοιο για τον Jack White αλλά μ’ αυτή τη συνεργασία και μ αυτό το κομμάτι που έφτιαξαν το μόνο που μπορεί να σκεφτείς είναι ότι σίγουρα μας κάνει κάποια πλάκα. Ο White μπήκε στο στούντιο με τους ράπερς Insane Clown Posse και τους JEFF The Brotherhood , πήραν μία σύνθεση του Wolfgang Amadeus Mozart με τ’ όνομα "Leck Mich Im Arsch" που χρονολογείται από το 1782 και πρόσθεσαν τις δικές τους μουσικές και κάποιους στίχους.

Το "Lick Me In The Arse" όπως είναι η μετάφραση του στ αγγλικά –ναι κι εμείς απορούμε πως ο Mozart έδωσε τέτοιο τίτλο- θα κυκλοφορήσει από την εταιρία του White, Third Man Records 13 Σεπτεμβρίου. Εννοείται θα υπάρχει εκτός από cd και σε μορφή βινυλίου κι ελπίζουμε απλά να είναι μια κακή στιγμή και να μην έχει ξεκινήσει να παίρνει κάποιο κατήφορο. Ακούστε το παρακάτω..

Insane Clown Posse - Leck Mich Im Arsch by Third Man Records

Κ.Π