Βίντεο των Rihanna,Gaga Bieber κ.ά αξαφανίστηκαν από το You Tube!

02.09.2011
Το ILCreation έχει τους πιο πολλούς haters αυτή τη στιγμή στη χώρα του twitter και απειλές τύπου να σου καεί το βίντεο είναι οι πιο light απ ότι έχει ακούσει μέχρι τώρα. Το συγκεκριμένο κανάλι ευθύνεται για την αφαίρεση πολλών official βίντεο κλιπ των Rihanna, Lady Gaga, Hustin Bieber. Miley Cyrus, Bruno Mars,Beyonce. από το Youtube και το VEVO αφήνοντας δώρο πάνω στην οθόνη την

Το iLCreation έχει τους πιο πολλούς haters αυτή τη στιγμή στη χώρα του twitter και απειλές τύπου να σου καεί το βίντεο είναι οι πιο light απ ότι έχει ακούσει μέχρι τώρα. Το συγκεκριμένο κανάλι ευθύνεται για την αφαίρεση πολλών official βίντεο κλιπ των Rihanna, Lady Gaga, Hustin Bieber. Miley Cyrus, Bruno Mars,Beyonce. από το Youtube και το VEVO αφήνοντας δώρο πάνω στην οθόνη την ένδειξη This video is no longer available due to a copyright claim by iLCreation.

Επικρατεί ένα μυστήριο για το ποιος είναι πίσω αφού δε μπορεί να τον βρει κανείς μέχρι τώρα και η σελίδα που βρέθηκε στο Facebook δεν δίνει παραπάνω πληροφορίες . Ανάμεσα στα βίντεο που εξαφανίστηκαν ήταν το το "Party in the USA" της Miley Cyrus, το "What's my name" της Rihanna ,το "Baby" του Bieber , το "Bad Romance" της Gaga, κι απ ότι λέει το update τα δύο πρώτα αποκαταστάθηκαν. Οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζονται(απλά πάντα θέλαμε να τη γράψουμε κάπου αυτή τη φράση)..

Κ.Π