Η Google εύχεται Χρόνια πολλά στον Freddie Mercury!

05.09.2011
Τα εορταστικά Google doodles είναι από τα ωραιότερα και πιο έξυπνα ιντερνετικά «παιχνίδια» γιατί οι τύποι στην συγκεκριμένη εταιρία δικαιολογούν το εξωπραγματικό εργασιακό τους περιβάλλον και την ευφυΐα που κατακλύζει τα κεφάλια τους. Το σημερινό του θέμα είναι τα γενέθλια του Freddie Mercury και μόλις πατήσεις το play στο ειδικά σχεδιασμένο logo της Google αρχίζει να σου

Τα εορταστικά Google doodles είναι από τα ωραιότερα και πιο έξυπνα ιντερνετικά «παιχνίδια» γιατί οι τύποι στην συγκεκριμένη εταιρία δικαιολογούν το εξωπραγματικό εργασιακό τους περιβάλλον και την ευφυΐα που κατακλύζει τα κεφάλια τους. Το σημερινό του θέμα είναι τα γενέθλια του Freddie Mercury και μόλις πατήσεις το play στο ειδικά σχεδιασμένο logo της Google αρχίζει να σου ξεδιπλώνεται το Mercurικό σύμπαν με τον frontman των Queen να τραγουδάει "Don’t stop me now" μέσα σε καρτουνίστικα καρέ των πιο χαρακτηριστικών στιγμών του. Κι έτσι απλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην χορεύεις μπροστά από το γραφείο παρασύροντας και τους διπλανούς σου.

Ο Freddie αν ζούσε θα έκλεινε σήμερα τα 65, θα ήταν ακόμα πάνω στο πιάνο του να γράφει κομμάτια γεννημένα να μείνουν κλασσικά, οι φωνητικές του χορδές δεν θα είχαν σταματήσει να ξεπερνούν τα όποια ντεσιμπέλ βρίσκονταν μπροστά του και δεν θα ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που έφυγε από AIDS τη δεκαετία του 80. Ήταν ένας από τους χαρισματικούς περφόρμερ που έχει δει η μουσική, ενέπνευσε πολλούς νεότερους του, δεν είχε κρύψει ποτέ τη σεξουαλικότητα του και προσεχώς ο Sasha Baron Cohen θα τον ζωντανέψει στην κινηματογραφική οθόνη. You will always rock us!

Κ.Π