Ο Jared Leto ετοιμάζει ταινία..εναντίον της EMI

06.09.2011
O Σάκης Ρουβάς των alternative ροκάδων που άφησε τα κινηματογραφικά στούντιο για ν ανέβει στα stages και να υπνωτίζει τα κοριτσάκια με τα μάτια του τα πλάνα, θα επιστρέψει στα καρέ. Ο Jared Leto των 30 seconds to Mars αποφάσισε να γυρίσει μια ταινία για τα περιπέτειες που είχε με την

O Σάκης Ρουβάς των alternative ροκάδων που άφησε τα κινηματογραφικά στούντιο για ν ανέβει στα stages και να υπνωτίζει τα κοριτσάκια με τα μάτια του τα πλάνα, θα επιστρέψει στα καρέ. Ο Jared Leto των 30 seconds to Mars αποφάσισε να γυρίσει μια ταινία για τα περιπέτειες που είχε με την πρώην δισκογραφική εταιρία του συγκροτήματος και παραλίγο να τους αναγκάσουν να πουλήσουν όλη την περιουσία τους και να πληρώσουν 30 εκατομμύρια δολάρια.

Η Virgin που ήταν θυγατρική της EMI πριν πουληθεί στη Terra Firma , είχε μηνύσει το 2008 τη μπάντα απαιτώντας να τους δώσουν το ποσό που αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω γιατί δεν κυκλοφόρησαν όσα άλμπουμ είχαν συμφωνήσει. Τελικά η διαμάχη λύθηκε και δεν χρειάστηκε ν πληρώσουν όλα αυτά τα λεφτά αλλά ο Leto δεν ξεχνά. Απευθύνθηκε τον Bob Lefsetz στον οποίο είχε πει πριν πολύ καιρό την ιδέα του και του ανακοίνωσε να ετοιμαστεί για κατάθεση μπροστά την κάμερα μόλις ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Κ.Π